Csak jön egyszer a nyár – mártózz meg Budapest legszebb medencéiben!

Vége-valahára kisütött a nap. Túl meleg még nincsen, de ilyenkor már – elvben – minden családi házban lakó fejében megérik a gondolat, hogy milyen jó is lenne otthonra egy medence. Amellett, hogy nagyon jól jön a reméhetőleg forró nyári napokon, még a kertet is feldobja. nézzük Budapest eladó medencés házainak legszebbjeit.

Ha egyszer elhatározzuk magunkat, lehetőségeinkhez mérten bőven válogathatunk a méretet, kialakítást vagy stílust illetően. Most tehát – képletesen szólva – belevetettük magunkat Budapest legmenőbb medencéibe, hogy megmutathassuk a legszebbeket!

Dél-pesti luxus

Pestszentlőrincen, Budapest jó környékén találtuk ezt a luxusházat és a hozzá tartozó óriási, igazi strandot idéző medencét. Az ingatlan floridai tervek alapján épült, amit azt hiszem tökéletesen mutat az előbb emlegetett, 14 méteres, fűthető medence. Ez látvány barlang-vízeséssel, jakuzzival fokozza a hangulatot. A medencéhez hasonlóan a ház is pazar, tekintve a nem kevesebb, mint 75nm-es nappalit, jelentős, 7 méteres  belmagassággal, vagy a három külön lakrészt, három hálószobával, a hozzájuk tartozó egyedi hangulatú fürdőszobával, valamint természetesen gardróbbal.

Budai elegancia

Pesthidegkúton (furcsa módon ugyebár ez a budai oldal) is hasonlóan gyönyörű medencés luxusházat találtunk. Az 1367 nm telken 4×8 m-es teljesen gépesített kültéri medence található, melynek fűtését nagy felületű, összesen 26 nm-nyi napkollektor látja el. Az üvegmozaikokkal kirakott medencéből pedig élvezhető a gyönyörű örökpanoráma. A 6+2 félszobás házhoz olyan extrák is tartoznak mint konditerem, jakuzzis fürdőszoba, szauna vagy mozisarok.

 

Rózsadombi örökpanoráma

A Rózsadombon is találtunk egy igazán exkluzív házat dunai körpanorámával, minimál stílusban megépítve. Az egész házat modern megoldásokkal tervezték. A kerti úszómedence fűtését például  napkollektor állítja elő.  A hét szobás ház tetőteraszáról pedig szinte az egész várost gyönyörűen be lehet látni.

Testvérhegy – liftes luxus

Testvérhegyen épült ez a minden igényt kielégítő újabb luxusvilla. A ház három szintre tagolódik, melyet lift köt össze! Az épületet egy nagyméretű, panorámás kert veszi körbe, ahol ez a szép, modern medence is megtalálható. Ezen kívül egy óriási terasz, valamint szauna gondoskodik a kikapcsolódásról.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)