Csak jön egyszer a nyár – mártózz meg Budapest legszebb medencéiben!

Vége-valahára kisütött a nap. Túl meleg még nincsen, de ilyenkor már – elvben – minden családi házban lakó fejében megérik a gondolat, hogy milyen jó is lenne otthonra egy medence. Amellett, hogy nagyon jól jön a reméhetőleg forró nyári napokon, még a kertet is feldobja. nézzük Budapest eladó medencés házainak legszebbjeit.

Ha egyszer elhatározzuk magunkat, lehetőségeinkhez mérten bőven válogathatunk a méretet, kialakítást vagy stílust illetően. Most tehát – képletesen szólva – belevetettük magunkat Budapest legmenőbb medencéibe, hogy megmutathassuk a legszebbeket!

Dél-pesti luxus

Pestszentlőrincen, Budapest jó környékén találtuk ezt a luxusházat és a hozzá tartozó óriási, igazi strandot idéző medencét. Az ingatlan floridai tervek alapján épült, amit azt hiszem tökéletesen mutat az előbb emlegetett, 14 méteres, fűthető medence. Ez látvány barlang-vízeséssel, jakuzzival fokozza a hangulatot. A medencéhez hasonlóan a ház is pazar, tekintve a nem kevesebb, mint 75nm-es nappalit, jelentős, 7 méteres  belmagassággal, vagy a három külön lakrészt, három hálószobával, a hozzájuk tartozó egyedi hangulatú fürdőszobával, valamint természetesen gardróbbal.

Budai elegancia

Pesthidegkúton (furcsa módon ugyebár ez a budai oldal) is hasonlóan gyönyörű medencés luxusházat találtunk. Az 1367 nm telken 4×8 m-es teljesen gépesített kültéri medence található, melynek fűtését nagy felületű, összesen 26 nm-nyi napkollektor látja el. Az üvegmozaikokkal kirakott medencéből pedig élvezhető a gyönyörű örökpanoráma. A 6+2 félszobás házhoz olyan extrák is tartoznak mint konditerem, jakuzzis fürdőszoba, szauna vagy mozisarok.

 

Rózsadombi örökpanoráma

A Rózsadombon is találtunk egy igazán exkluzív házat dunai körpanorámával, minimál stílusban megépítve. Az egész házat modern megoldásokkal tervezték. A kerti úszómedence fűtését például  napkollektor állítja elő.  A hét szobás ház tetőteraszáról pedig szinte az egész várost gyönyörűen be lehet látni.

Testvérhegy – liftes luxus

Testvérhegyen épült ez a minden igényt kielégítő újabb luxusvilla. A ház három szintre tagolódik, melyet lift köt össze! Az épületet egy nagyméretű, panorámás kert veszi körbe, ahol ez a szép, modern medence is megtalálható. Ezen kívül egy óriási terasz, valamint szauna gondoskodik a kikapcsolódásról.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A német haderő óriási botrány küszöbén, lakóházak dőltek romba Ukrajnában és Oroszországban is

A német haderő óriási botrány küszöbén, lakóházak dőltek romba Ukrajnában és Oroszországban is

Orosz kézbe kerülhetett egy nagyon kényes felvétel német tisztek beszélgetéséről. Odesszában és Szentpétervárott is robbanás történt. Háborús hírek.

Miért mondott igent az Orbán-kormány Svédországnak? A hét videója

Miért mondott igent az Orbán-kormány Svédországnak? A hét videója

Erről is beszéltek a hét videójában munkatársaink, Bózsó Péter és Wéber Balázs.

Újabb kétszázmilliárdos biznisz kerül Rogán Antal felügyelete alá

Újabb kétszázmilliárdos biznisz kerül Rogán Antal felügyelete alá

Az autópályáknál és a kaszinóknál már bevált Rogán Antalék koncessziós eljárása, most a kórházi patikák jönnek.

Beérik Pintér Sándorék munkája: megint jókora gyomrost kaphat a hazai egészségügy

Beérik Pintér Sándorék munkája: megint jókora gyomrost kaphat a hazai egészségügy

Tovább romolhat az ellátás színvonala, nagyon elegük van már az orvosoknak.

© 2024 (v2.202102)