Kincsek a Fertő tó körül

A világörökség részeként számon tartott Fertő tó kapcsán sajnos kevesebb a hír, mint a többi nagy tavunkról. Számtalan cikket olvashatunk, balatoni vagy Tisza-tavi villákról, eladó nyaralókról. De mi a helyzet a “második legnagyobb tavunk” hazai – igazi bringás paradicsomként ismert – partszakaszának környékén? Most utánajártunk.

Bár két ország osztozik a tavon, és a nagyobb rész Ausztriába nyúlik, a Fertő tó élővilágát, természeti kincseit egységesen Nemzeti Park védi.  A Soprontól nem messze elterülő tó nagy része tehát ma már az Ausztriai oldalon található, de ez az elhelyezkedés remek lehetőség is egyben, hogy akár átugorjunk a szomszédba egy kis kirándulásra, vásárlásra. Az aktívan pihenni vágyók számára egyébként is számtalan lehetőséget nyújt a környék, ez ugyanis Közép-Európa egyik legnépszerűbb kerékpáros célpontja.

A tó egyik népszerű településén, Fertődön kínálják eladásra ezt a jelenleg vendégházként üzemelő családi házat. A jelenleg 8 férőhelyes ingatlanhoz 3 terasz, és az udvarban 40 köbméteres medence és 1000 m2 termő gyümölcsfákkal beültetett kert tartozik. Alkalmas lehet baráti társaságoknak, nagyobb családoknak, vagy befektetésnek.

Fertőszentmiklóson egy csendes utcában eladó ez a luxuskivitelű nagyméretű családi ház.  10 férőhelyes finn szauna, gőzkabinnal felszerelt fürdőszoba  A ház 2 éve teljes felújításon esett át, így többek között 3 kandalló, klíma, és riasztó is beépítésre került. A ház alsó szintjén pedig nagyméretű társalgó, 10 férőhelyes finn szauna, gőzkabinnal felszerelt fürdőszoba található.

Szintén Fertődön található ez a közel 150 nm-es családi ház teljes berendezéssel. A házon belül 2 fürdőszoba és 2 konyha található, így több generációnak is lehetőséget nyújt az egymás mellett éléshez. A gyümölcsfákkal teli kertben pedig egy épített medence is helyet kapott.

Végül Hidegség községben is találtunk egy szép, Fertő tóra néző panorámával rendelkező családi házat.
A rendezett, parkosított telken álló öt szobás családi ház tágas, világos nappalijához kapcsolódik a télikert és a terasz, ahonnan egyedülálló, közvetlen tóparti panoráma tárul ház lakói elé.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)