Minőségi élet Középső-Ferencvárosban

Az elmúlt években óriási változásokon ment keresztül, ennek hatására pedig a főváros egyik legnépszerűbb környékévé vált Középső-Ferencváros. Errefelé mutatunk most remek új építésű lakásokat.

A negyed ma is nagyon népszerű, mind a fejlesztők, mind a lakást keresők körében, több cég kínálatából is lehet válogatni.A sok lakóparkot átnézve megtaláltuk nem csak a kerület, de az egész város egyik legnagyobb, egységes arculattal rendelkező lakóingatlan fejlesztését.

A Vágóhíd, a Mester utca és a Máriássy utca által határolt területen 2010 óta épülnek sorra a City Home lakópark társasházai, a beruházást és a kivitelezést egy kézben összefogó Metrodom jelenleg már a 12-13. ütemeket építi!

Az eddig átadott több mint 1400 lakásos lakópark a két új társasházzal együtt közel 1800 lakásosra fog bővülni várhatóan közel 4000 embernek adva otthont. A lakásokon kívül új utcák, zöldterületek és egy játszótér is készült, hogy a lakók lehetőleg minél több mindent megtaláljanak helyben. Ezen kívül lesz egy Dunára panorámás tetőkert is, de erről még később részletesen írunk.

A City Home-ot nem véletlenül választotta ilyen sok ember új otthonául, a közeli egyetemek, a néhány percre lévő bevásárlóközpont, a tíz perc sétára lévő Milleniumi városnegyed, a Duna-part, igen közel esik a Népliget és az ottani stadion, a buszpályaudvar, a metrómegálló, valamint az amúgy is jó tömegközlekedés (példáuk az 1-es és 2-es villamosok és a Nagyvárad tér közelsége) egyaránt népszerűvé tették. A kívül színes, vidám épületek odabent igazi értékeket rejtenek, a házakba belépve elegáns előtereket, gyönyörűen parkosított belső kerteket, sőt, az idén átadott Máriássy utcai épületben szép egy kerti tavat is láthatnak az itt lakók.

A lakópark utolsó két, még építés alatt lévő üteme szintén több különlegességgel szolgál. A különleges hibrid fűtési rendszernek köszönhetően, melyben a megújuló energiát használó levegő-levegő hőszivattyús, illetve hagyományos gázüzemű kazánok működnek párhuzamosan, köszönhetik az épületek a közel nulla energiafelhasználású besorolásukat.

Itt már nem csak a lakásokba kerül a Metrodom saját okosotthon rendszere, hanem az egész lakóház fejlett informatikai rendszert kap, amelybe a lakásokon kívül a kaputelefonok és a liftek is integrálásra kerülnek.

A City Home többi házához hasonlóan, itt is kialakításra kerülnek a belső kertek, illetve a zöldtetők, a lakók szempontjából a legfőbb azonban az egyik legérdekesebb részletért a ház tetejére kell majd felmenni.

A 9. emelet feletti tetőt ugyanis teljes egészében a lakóközösség kapja meg, a tetőre telepített növényzettel tagolt teraszrendszer pihenést, szórakozást, kikapcsolódást, és természetesen csodálatos dunai panorámát kínál. A különböző teraszok az eltérő funkcióknak megfelelő felszerelést kapnak, lesz lehetőség jógázni, napozni, grillezni, a klubházban pedig tévézni, vagy játszani is.

Az épületben lévő 349 lakásból 152 már gazdára talált, a még szabad 197 lakás azonban így is teljes kínálatot nyújt a garzonoktól a penthouse-okig.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az év második felében jön a „konszolidációs program”?

Az év második felében jön a „konszolidációs program”?

Az S&P szerint a költségvetési pálya stabilizálásához vezető lépések egyik rögzítőeleme lesz az esetleges túlzottdeficit-eljárás lehetősége.

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

A kormány nem megoldást, hanem csak további feszültséget generált az üzemanyagok piacán.

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

© 2024 (v2.202102)