Pécs: van itt néhány szuper kiadó lakás!

Pécs a második legnagyobb egyetemvárosunk Debrecen után, népszerűsége pedig idén is töretlen. Rengeteg diák kezdi meg tanulmányait szeptembertől a dél-magyarországi nagyvárosban. Körülnéztünk, mit találhatnak maguknak az albérletet kereső hallgatók!

Pécs üdítő egyetemi életével, számtalan képzésével, tökéletes választás azoknak, akik inkább a vidéki egyetemeket részesítik előnyben. Persze sok más előnye is lehet egy vidéki egyetemvárosnak, mi azonban ezt a kedves várost is az ingatlankínálat szempontjából vizsgáltuk meg. Az biztos, hogy anyagilag jobban járnak a hallgatók, ha a PTE-t választják. Bár tény, hogy Pécset sem kímélte az elmúlt néhány év áremelkedése; de azért itt még mindig jóval olcsóbb a lakhatás, mint mondjuk a fővárosban. Igaz a kollégiumi árak között nincs számottevő különbség. Ám, ha lakást bérlünk itt jobban járunk. Mutatunk néhány kiadó lakást, mely tökéletes választás egyetemistáknak!

Pécs kertvárosában kiadó ez a nappali + 1,5 szobás lakás, amihez egy 9 nm-es terasz is tartozik. A tulajdonos bútorozva, gépesítve adja bérbe a lakást, így azonnal költözhető és akár 3 ember számára is ideális otthon lehet.

Az alábbi lakás a POTE-tól 8 perc sétára, a Jedlik Ányos utcában található. A lakás 52 nm-es, erkélyes és két külön nyíló szobával rendelkezik. Szintén gépesítve, bútorozva kiadó szeptember 1.-jétől.

Annak, aki párban vagy baráttal költözne, ideális választás lehet ez a 2 szobás lakás. Ez az Alkotmány utcában, az Orvosi Egyetem és a belváros között van, 42 m2-es, erkélyes, így ideális diákok számára. A lakás bútorozott és felszerelt, szinte minden szükséges eszköz megtalálható benne.

 

Egyetemvárosban találtuk ezt az 58 nm-es 2 külön nyíló szobás, bútorozott lakást. Az ingatlan frekventált környéken helyezkedik el, 10 percre a POTE-tól, a történelmi belváros is mindössze 15 percre, a közelben boltok, edzőterem található.

Ha még nem találta meg a megfelelőt, ide kattintva tovább kereshet a kiadó lakások között!

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ma megtudjuk, mekkora a baj idehaza

Ma megtudjuk, mekkora a baj idehaza

A beruházások harmadik negyedévi jellemzőit ismerteti ma a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Tovább özönlenek a menekültek Magyarország felé

Tovább özönlenek a menekültek Magyarország felé

Vasárnap is több mint 9 ezren érkeztek.

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Vagyis a 2021-es év minden egyes napján - legyen szó ünnepnapról vagy hétvégéről - 1,15 milliárd forintot irányított a sport területére.

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

© 2022 (v2.202102)