Pécs: van itt néhány szuper kiadó lakás!

Pécs a második legnagyobb egyetemvárosunk Debrecen után, népszerűsége pedig idén is töretlen. Rengeteg diák kezdi meg tanulmányait szeptembertől a dél-magyarországi nagyvárosban. Körülnéztünk, mit találhatnak maguknak az albérletet kereső hallgatók!

Pécs üdítő egyetemi életével, számtalan képzésével, tökéletes választás azoknak, akik inkább a vidéki egyetemeket részesítik előnyben. Persze sok más előnye is lehet egy vidéki egyetemvárosnak, mi azonban ezt a kedves várost is az ingatlankínálat szempontjából vizsgáltuk meg. Az biztos, hogy anyagilag jobban járnak a hallgatók, ha a PTE-t választják. Bár tény, hogy Pécset sem kímélte az elmúlt néhány év áremelkedése; de azért itt még mindig jóval olcsóbb a lakhatás, mint mondjuk a fővárosban. Igaz a kollégiumi árak között nincs számottevő különbség. Ám, ha lakást bérlünk itt jobban járunk. Mutatunk néhány kiadó lakást, mely tökéletes választás egyetemistáknak!

Pécs kertvárosában kiadó ez a nappali + 1,5 szobás lakás, amihez egy 9 nm-es terasz is tartozik. A tulajdonos bútorozva, gépesítve adja bérbe a lakást, így azonnal költözhető és akár 3 ember számára is ideális otthon lehet.

Az alábbi lakás a POTE-tól 8 perc sétára, a Jedlik Ányos utcában található. A lakás 52 nm-es, erkélyes és két külön nyíló szobával rendelkezik. Szintén gépesítve, bútorozva kiadó szeptember 1.-jétől.

Annak, aki párban vagy baráttal költözne, ideális választás lehet ez a 2 szobás lakás. Ez az Alkotmány utcában, az Orvosi Egyetem és a belváros között van, 42 m2-es, erkélyes, így ideális diákok számára. A lakás bútorozott és felszerelt, szinte minden szükséges eszköz megtalálható benne.

 

Egyetemvárosban találtuk ezt az 58 nm-es 2 külön nyíló szobás, bútorozott lakást. Az ingatlan frekventált környéken helyezkedik el, 10 percre a POTE-tól, a történelmi belváros is mindössze 15 percre, a közelben boltok, edzőterem található.

Ha még nem találta meg a megfelelőt, ide kattintva tovább kereshet a kiadó lakások között!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Svédország Gripeneket adna át Ukrajnának

Svédország Gripeneket adna át Ukrajnának

Rakéták zúdultak Kijevre és Harkivra, erőműveket is támadtak az oroszok.

Orbán Viktor megint megosztott és tovább uralkodik

Orbán Viktor megint megosztott és tovább uralkodik

Főszerkesztői jegyzet arról, hogy a héten a kormányon belül átrendeződtek az erőviszonyok. Vagy, ha úgy tetszik, azok csak a helyükre kerültek.

Sajnos igaz a hír, drágább lett a dollár

Sajnos igaz a hír, drágább lett a dollár

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

© 2023 (v2.202102)