Íme Budapest legdrágább albérletei!

Bizony, Budapest otthonai nem olcsók, a határ pedig a csillagos ég. Nem mindenki vásárlásban gondolkodik, ha luxusról van szó. Bőven találni a piacon kiadó lakásokat is a legmagasabb színvonalon, elképeszető panorámával – na és persze jó magas bérleti díjjal. Csak a leggazdagabb diákoknak…
Szebbnél szebb na és persze drágábbnál drágább eladó lakásokat már sokszor mutattunk. Láttuk Budapest legfényűzőbb otthonait, gyönyörű családi házait, amiket több száz millió forintért kínáltak.  Na de mi a helyzet az albérletekkel?! Bizony az albérletek között is akad jó néhány luxuskategóriás, amikért adott esetben milliókat is fizet a bérlő havonta.
Összegyűjtöttük a fővárosi kínálat lepazarabb kiadó lakásait és persze meg is mutatjuk.

Az nem meglepő, hogy leginkább belvárosi lakásokat fogunk mutatni, mint amilyen ez a Dunára panorámás elegáns luxuslakás a Belgrád rakparton. A lakás egy szép szecessziós házban található, 4 szobával és 2 erkéllyel is rendelkezik. A luxuslakás különlegessége pedig a már emlegetett exkluzív, kifejezetten körpanoráma a Dunára, a város szívére, illetve fő vízi ütőerére.

Találtunk luxus penthouset is Lipótvárosban, egy századfordulós bérpalotában. A rezidencia kétszintes és összesen 5 szoba található benne. Az alsó szinten nappali, konyha és egy hálószoba található, a felső szinten pedig még egy nappali és két hálószoba, valamint erkély és fürdőszoba van. A lakáshoz hatalmas, 70 nm-es panorámás tetőterasz tartozik, mely napozási és kikapcsolódási lehetőséget biztosít az itt lakóknak – méghozzá pihenősarokkal, illetve grillezési és tusolási(!) lehetőséggel.

Az Andrássy úton található ez a szintén tetőteraszos gyönyörű lakás. A 220 négyzetméteres luxus ingatlanban 3 hálószoba található, valamint ugyancsak tartozik hozzá egy hatalmas – az előbb említett -tetőterasz. Ez esetben szaunával és jakuzzival! No meg persze csodás kilátással a Bazilikára és a hangulatos pesti háztetőkre

A Duna másik partján, Budán is akad néhány igazán exkluzív kiadó lakás, például a közkedvelt Kissvábhegyen, egy patinás villaházban. A belső kétszintes lakásban összesen 5 és fél szoba, két fürdőszoba, két gardrób és szauna került kialakításra. A 34 négyzetméteres panorámás tetőteraszon pedig egy jacuzzi ezúttal is helyet kapott – úgy látszik a teraszon fürdőzés az elit új kedvenc időtöltése.


Vagy az a tehetős ember, aki a tetőteraszokon tériszonyos, azoknak itt van ez a madárhegyi kertkapcsolatos új építésű luxus lakás, hatalmas nappalival és négy szobával. Az amerikai konyhás nappaliból lehet kilépni a 60 négyzetméteres teraszra, amely kapcsolódik a saját kertrészhez is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)