Értékálló, jövedelmező befektetés: az új lakás!

Nem csak következő új otthonunkat, hanem értékálló, magas hozamot biztosító befektetési lehetőségeket is bőven találunk az újépítésűek piacán. Mutatunk is néhányat.
Sok lakás cserél mostanában gazdát a fővárosban és környékén is, azonban nem mindenki saját célra keres új otthont.  Továbbra is magas azok száma, akik befektetési célból vásárolnak ingatlant. De milyen lakás nyújt a kiadhatóság és értéknövekedés szempontjából is igazán jó befektetési lehetőséget?

Például a korszerű, baj- és macera-mentes új lakások. Ezek között találni jó néhányat, melynek adottsági alapján tehát igen jövedelmező, egyúttal értékálló befektetésre tehetünk szert. Érdeme figyelembe venni első sorban az elhelyezkedésüket és a minőségi kivitelezést.

Hoztunk most néhány lehetőséget annak, aki ilyen lakást keres.

Befektetési szempontból nézve érdemes olyan helyen keresgélnünk, ahol várható még további, érezhető értéknövekedés. Ilyen például a belváros és a bulinegyed relatív közelségében, folyamatosan megújuló és dinamikusan fejlődő, egyre inkább felértékelődő környéken található Homok Társasház.  A központi elhelyezkedésnek köszönhetően a ház kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik. A társasháztól pár perc sétára található a 4-es metró, a 4-6-os villamos, valamint a 99-es busz. A lakáskínálatban kényelmes garzonokat és kertkapcsolatos lakásokat is találunk.

Hasonló szempontokat figyelembe véve érdemes a felkapott IX. kerületben is körülnézni. Itt épül a kerület legnagyobb egységes arculattal rendelkező lakóparki projektje, a Metrodom City Home, melynek keretében egy kisebb új városnegyed jött eddig is létre.

A projekt során három lakótömb már átadásra került, most pedig megkezdődött a 4. és egyben utolsó szakasz is.  A lakópark különlegessége, hogy a társasházak mellett új utcák, üzletek, sok zöldterület, valamint egy zárt, a lakók által használható park és játszótér is található itt!

Az olyan népszerű, zöld kerületekben, mint a XIV. kerület is, ugyancsak érdemes befektetési célból lakást vásárolni. Kellemes, parkos környéken, mégis 5-10 perces sétára több közlekedési csomóponttól épül a Paskal Rose. A lakáskínálatban a kisebb lakásoktól a nagy családi otthonokig minden megtalálható, így bárki megtalálhatja a számára ideálisat.

X. kerület központjában épül a mediterrán hangulatú Tulipán Lakókert. A négyszintes épület víz-levegő hőszivattyús fűtéssel épül, törekedve a környezettudatosságra és az alacsony rezsiköltségre. Ráadásul a négyzetméterárak is nagyon jók!

 

Hoztunk egy lehetőséget azok számára is, akik a főváros zajától kicsit távolabb mégis elérhető távolságban – és kitűnő áron – vásárolnának lakást.

A Győr-Budapest vasútvonal mentén fekvő településen, Bicskén épül az öt lakótömböt magába foglaló Gesztenyés Lakókert. A gesztenyefákkal beültetett több mint 1 hektáros területen épülő, egymástól élhető távolságban elhelyezkedő épületekben mindenki megtalálhatja a számára ideális méretű és elrendezésű lakást.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

Történelmi csúcsra nőtt a közintézmények tartozása

A 134 milliárd forint tartozásból 129 milliárdot a Belügyminisztérium intézményei halmoztak fel.

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

© 2024 (v2.202102)