Angyalföldön is minőséget, sőt, csak a legjobbat: nagy, penthouse lakást

Aki nem kedveli a kompromisszumokat, ha az otthonáról van szó, válasszon Angyalföldön egy luxus szintű, új penthouse, vagy sok szobás, tágas, emeleti lakást. Nyilván nem olcsó egy ilyen, de elérhetőbb, mint gondolná. Mutatjuk mire bukkantunk a XIII. kerület legszebb kertvárosias, mégis jól elérhető részén.

Sokan vagyunk olyanok, akik nem szeretjük a közlépszerűt, a szürkét, a folyamatos kompromisszumokat, a szűk tereket, az egy vagy másfél szobás, mégis luxusnak mondott, vagy inkább annak „álmodott” modern, de szűkös kislakásokat.

Aki sikeres, az rendszerint meg is dolgozott a sikeréért. Megérdemli hát, hogy a legjobbat kapja, még a legfontosabb élettér, az otthona terén is. Például egy legfelső emeleti, tágas, hatalmas teraszokkal bíró penthouse lakást, vagy egy sok szobás, nagyvonalú „lakot”, mégpedig kiemelt kerületben, kellemes, zöld környezetben, mégis közel a városhoz.

Ezúttal Pestnek talán a legjobb részén, a XIII. kerületben, azon belül is legnagyobb, Angyalföld városrészben keresgéltünk, ahol nem csak a kicsi, szürke lakások, de a tágas penthouse-ok is akadnak a hipermodern, vadonatúj kínálatban.

Az ilyen ajánlatok közt keresgélve bukkantunk rá egy igen népszerű fejlesztésre, ahol rengeteg lakás el is kelt már eddig is, méghozzá jóval az idén év végére várható projekt-befejezés előtt. Penthouse viszont még akad egy, illetve a tágasabb lakások közül is van még néhány itt, a Kucsma utcában.

Szerencsére jól halad, és biztos kezekben van az építkezés is: a Béket tértől nem messze, a Béke út közelében található Kucsma utca legtöbb új építésű társasházát egy olyan cégcsoport neve fémjelzi, akik 2003 óta foglalkoznak társasházi projektek teljes körű szervezésével és lebonyolításával! A Kucsma utca több lakóházán kívül eddig tizenegy társasházi projektet valósítottak meg a XI., a III. és a IV. kerületekben az évek során.

A Kucsma utcában pedig helyben meg is tekinthetők a referenciák: az utca 10-es a 11-es és a 13-15. szám alatti, kedves kis épületinek minősége, kidolgozottsága és elégedett lakóinak véleménye magáért beszél. Ahogyan a kivitelezés alatt álló, rövidesen elkészülő Kucsma utca 12. szám alatti épület kellemes, modern lakásai is jó kiindulópontot jelentenek.

(Egyébiránt még ebben a házban is akad egy rövidesen birtokba vehető penthouse is.)

Tavaly augusztusban indult el a Kucsma utca 14-es szám alatti, az előző beruházásokhoz hasonlóan igen nívós kategóriájú társasház építése is, ahol most e nagyobb lakásokat is találtuk. Itt is modern technológiák és a kiváló minőségű anyagok, szerelékek és műszaki berendezések használatával, szép minőségben épülő társasházat látunk.

A penthouse lakásokról érdemes elmondani, hogy dupla fürdőszobásak, lakásnyi méretű 40 négyzetméter körüli terasszal, illetve teraszokkal kaphatók, illetve a ma jellemző trendeket, a minőséget és a lokációt is belekalkulálva, igen korrekt áron megvásárolhatók.

A cikk a penthouse lakások értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

Újra a választók bizalmát kérik.

© 2024 (v2.202102)