Angyalföldön is minőséget, sőt, csak a legjobbat: nagy, penthouse lakást

Aki nem kedveli a kompromisszumokat, ha az otthonáról van szó, válasszon Angyalföldön egy luxus szintű, új penthouse, vagy sok szobás, tágas, emeleti lakást. Nyilván nem olcsó egy ilyen, de elérhetőbb, mint gondolná. Mutatjuk mire bukkantunk a XIII. kerület legszebb kertvárosias, mégis jól elérhető részén.

Sokan vagyunk olyanok, akik nem szeretjük a közlépszerűt, a szürkét, a folyamatos kompromisszumokat, a szűk tereket, az egy vagy másfél szobás, mégis luxusnak mondott, vagy inkább annak „álmodott” modern, de szűkös kislakásokat.

Aki sikeres, az rendszerint meg is dolgozott a sikeréért. Megérdemli hát, hogy a legjobbat kapja, még a legfontosabb élettér, az otthona terén is. Például egy legfelső emeleti, tágas, hatalmas teraszokkal bíró penthouse lakást, vagy egy sok szobás, nagyvonalú „lakot”, mégpedig kiemelt kerületben, kellemes, zöld környezetben, mégis közel a városhoz.

Ezúttal Pestnek talán a legjobb részén, a XIII. kerületben, azon belül is legnagyobb, Angyalföld városrészben keresgéltünk, ahol nem csak a kicsi, szürke lakások, de a tágas penthouse-ok is akadnak a hipermodern, vadonatúj kínálatban.

Az ilyen ajánlatok közt keresgélve bukkantunk rá egy igen népszerű fejlesztésre, ahol rengeteg lakás el is kelt már eddig is, méghozzá jóval az idén év végére várható projekt-befejezés előtt. Penthouse viszont még akad egy, illetve a tágasabb lakások közül is van még néhány itt, a Kucsma utcában.

Szerencsére jól halad, és biztos kezekben van az építkezés is: a Béket tértől nem messze, a Béke út közelében található Kucsma utca legtöbb új építésű társasházát egy olyan cégcsoport neve fémjelzi, akik 2003 óta foglalkoznak társasházi projektek teljes körű szervezésével és lebonyolításával! A Kucsma utca több lakóházán kívül eddig tizenegy társasházi projektet valósítottak meg a XI., a III. és a IV. kerületekben az évek során.

A Kucsma utcában pedig helyben meg is tekinthetők a referenciák: az utca 10-es a 11-es és a 13-15. szám alatti, kedves kis épületinek minősége, kidolgozottsága és elégedett lakóinak véleménye magáért beszél. Ahogyan a kivitelezés alatt álló, rövidesen elkészülő Kucsma utca 12. szám alatti épület kellemes, modern lakásai is jó kiindulópontot jelentenek.

(Egyébiránt még ebben a házban is akad egy rövidesen birtokba vehető penthouse is.)

Tavaly augusztusban indult el a Kucsma utca 14-es szám alatti, az előző beruházásokhoz hasonlóan igen nívós kategóriájú társasház építése is, ahol most e nagyobb lakásokat is találtuk. Itt is modern technológiák és a kiváló minőségű anyagok, szerelékek és műszaki berendezések használatával, szép minőségben épülő társasházat látunk.

A penthouse lakásokról érdemes elmondani, hogy dupla fürdőszobásak, lakásnyi méretű 40 négyzetméter körüli terasszal, illetve teraszokkal kaphatók, illetve a ma jellemző trendeket, a minőséget és a lokációt is belekalkulálva, igen korrekt áron megvásárolhatók.

A cikk a penthouse lakások értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Zelenszkij: "Ha nem kapjuk meg a segélyt, elveszítjük a háborút"

Lengyelország kissé befeszült Ukrajna irányába, Zelenszkij egész nap az Amerikai Egyesült Államokban tárgyalt. Háborús összefoglaló este.

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

Verheti a falba a fejét, ha nem vett délelőtt forintot

A hazai fizetőeszköz ugyanis kora délután öt egységgel volt gyengébb az euróval szemben.

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Tücsköt-bogarat összehord - vagy eszik?

Már vagy tíz éve téma, s mostanában megint erősödik a polémia a rovarokról, mint lehetséges jövőbeli élelmiszerről. Jegyzet

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Érthetetlen a jogosítványok átalakításának javaslata

Egy szakjogász szerint indokolatlan lenne a napokban felreppent szigorítás a jogosítványoknál.

© 2023 (v2.202102)