Hajrá Ferencváros – itt épülnek a remek új lakások

Ferencváros: elképesztően jó közlekedés a szűken vett belvárosba, sok park és zöldfelület, rengeteg új társasház, minőségi, élhető környékek, elsőrangú környezet – ezeket kínálja tehát ma Ferencváros megújuló része. Érdemes erre új lakást keresni, hiszen a problémás, költözés előtt még milliókat felemésztő használt lakásoknál alig drágábbak ma az új építésűek.

Fiatalos, lendületes környékek, kitűnően lakható és/vagy kiadható lakások. Aki tehát megfizethető, de mégis igen jó környéket keres a belvároshoz közel, annak messze a legkézenfekvőbb szétnéznie Ferencvárosban. Innen nagyon hamar be lehet jutni a legtöbb nagy egyetemhez, elsőrangú a közlekedés a belváros irányába. Ráadásként pedig a szabadidő eltöltésére is megannyi lehetőség van: sok a park és a zöldfelület. Az sem utolsó szempont, hogy – mint említettük – rengeteg új társasház van, így a környék több, mint élhető.

Itt tehát az új építések és a felújított házak egymást érik. Közel a 3-as metró, a Lurdy ház és a körút is a 4-6-os villamosokkal.
Errefelé találjuk a Ferencváros Residence társasházat, amelynek lakásai 2020-ban is igen kedvező áron vásárolhatók meg! Két szobás otthonok már 813-829 ezer forintos négyzetméterártól szerepelnek a kínálatban, az átadás pedig jövő tavasszal várható.

Az építkezés is jól áll: a munkák januárban folytatódtak a toronydaru felállításával és az alapozási munkálatokkal, így az építkezés jelenleg is gőzerővel zajlik!

Aki pedig most köti le lakását, annak továbbra is él az – a tavaly kezdett – értékesítési akció, miszerint 3 évig a lakások beruházója fizeti a fűtésszámlát!

Akik erre keresnek új otthont, azoknak fontos tudniuk, hogy a Nemzetvédelmi Egyetem új Campusának és többek közt az Orvosi és a Közgazdasági egyetemek közelsége sem mellékes.

A legmodernebb eszközökkel, a modern, fiatal, vagy fiatalos lakók elvárásainak megfelelően készül az épület, ahol egyszerre lesz jelen a családias, meghitt környezet és a belváros közelsége.

Az otthonokba természetesen ebben a minőségi kategóriában már a legszebb, tartós burkolatok és szaniterek választhatók igény szerint. Emellett a ház a legmagasabb műszaki tartalommal készül: modern hűtő-fűtő hőszivattyúval, amely -30 fokban is tökéletesen teljesít, nyáron pedig kellemesre hűt, így a külön, méregdrága a klímaberendezést sem kell beszereltetni.

Fontos az is, hogy az új társasháztól nem csak a város központja van közel, de a Duna part is csak pár perc sétatávolságra van. Közelben a 2-es, 24-es, 51-es villamos, a 23-as busz, és két megállónyira van a 3-as metró.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)