Szupermodern, zöld otthonok dunai panorámával

Idén adják át Budapest egyik legkülönlegesebb társasházát, a Hajnal Zsolt Ybl-díjas építész által tervezett Metrodom Panoráma lakóparkot. Az igényes okos otthonok révén e különleges szolgáltatásokat nyújtó lakópark a hazai ingatlanfejlesztés élvonalát képviseli.

A Metrodom Panoráma lakópark Budapest északi régiójában található, amely a környék egyik legkiemelkedőbb fejlesztése. A 17 emeletes tornyaival 55 méterre a város fölé magasodó Metrodom Panoráma lakópark jelentősen meghatározza Újpest-Központ látképét. A társasház otthonai páratlan panorámát kínálnak a lakóknak a Dunára és a városra egyaránt. A kitűnő lokációnak köszönhetően könnyen elérhető Váci úti irodafolyosó, illetve annak vonzáskörzete, és a belvárosba való bejutás sem okoz különösebb gondot.

Az újonnan épülő lakópark szervesen kapcsolja össze a vertikális hatást keltő toronyépületeket az élő növényzettel. A Metrodom Panoráma nem mindennapi megjelenését az erkélyekre telepített 170 darab fa és az erkélyek vonalában mintegy tízezer (!) elültetett növény adja, amelyek a ligetszerű parkokkal kiegészülve egyfajta “függőleges erdő” hatását keltik.

A Metrodom Panoráma kínálatában egyaránt megtalálhatók garzonlakások, kisebb alapterülettel rendelkező otthonok, és tágas, panorámás apartmanok, akár nagyobb családok részére is. A Metrodom lakásaiban található okosotthon rendszer a mindennapok megkönnyítését hivatott szolgálni, és nem utolsó sorban energiatakarékos megoldások jellemzik.

A társasház környezete remek kikapcsolódási lehetőségeket rejt magában, ugyanis az autós közlekedéstől elzárt sétálótér elvonulásra alkalmas miniparkokat, zöld növényzettel dúsított ligeteket rejtenek magukban. A téren található üzletek hangulatos kávézót, cukrászdát, éttermet és fitnesztermet rejtenek magukban. A Metrodom Panoráma minden épületében elegáns lobby található, amelyekben 0-24 órás portaszolgálat lesz, a lakópark zavartalan életének működését biztosítva.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta. 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Megvan az észak-koreai járványkezelés Müller Cecíliája

Minden áldott nap az észak-koreai televízióban is, hogy beszámoljon a „lázas” betegekről és az újabb halálesetek számáról Észak-Koreában.

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

Aktív és erős magyar bankszektorra van szükség, ha le akarjuk körözni az EU-t

A Magyar Bankszövetség szerint az Európai Unió átlagát meghaladó gazdasági növekedéshez tovább kell erősödnie a bankszektor stabilitásának.

Kőkeményen odacsapna az oroszoknak Orbán Viktor lengyel barátja

Kőkeményen odacsapna az oroszoknak Orbán Viktor lengyel barátja

Mateusz Morawiecki hatodik szankciós csomagot javasol. 

Közel 2 milliárd forintos megbízást nyert el a 4iG

Közel 2 milliárd forintos megbízást nyert el a 4iG

Nagyértékű szerződés megkötéséről adtak ki tájékoztatást.

© 2022 (v2.202102)