Egy csipetnyi luxus, Palota kertvárosában, verhetetlen áron

Vannak olyan városrészek, amelyek igen kellemesek, könnyen megközelíthetők, sok a zöldterület és néha még egy-egy nagyon jó árú, teljesen felújított lakást is el lehet csípni. Most éppen ilyen lakást mutatunk Palota központjához közel.

Ezúttal Rákospalota központjában bukkantunk egy nem csak hipermodern és gyönyörű, de egyúttal nagyon jó áron kínált, másfél szobás, teljesen felszerelt, újszerű, kertkapcsolatos másfél szobás mini-luxuslakásra.

A XV. kerület egyik csendes kis utcájában mégis, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető kertvárosi övezetében, de a kerület központjához is közel, leltünk egy kivételes ajánlatra.

Egy mindössze háromlakásos társasházban található a következő lakás, mely a közelmúltban teljeskörű felújításon és átalakításon esett át, így leendő tulajdonosa szinte egy vadiúj lakásba költözhet. Az átalakítást belsőépítész tervei alapján végezték, így valóban jól átgondolt és minőségi lett a végeredmény.

A lakás egy amerikai konyhás nappaliból, hálószobából, illetve egy fürdőszobából áll. A konyhába egyedi gyártású konyhabútort építettek be, melynek része az indukciós főzőlap, a sütő és a gránit mosogató. A képen látható beépített bútorok, gépek, illetve a teljes berendezés vadonatújak, és természetesen a vételár részét képezik, így ide tényleg elegendő csak a bőröndöket hozni.

Nem csak esztétikai szempontból kiemelkedő ez a lakás, tulajdonosai épp olyan nagy hangsúlyt fektettek a műszaki tartalomra is. A házat kívülről szigetelték, valamint új nyílászárókat építettek be.

A lakás fűtése, világítása és melegvíz ellátása okosotthon rendszerrel irányítható, így kényelmesen applikáción keresztül könnyedén szabályozható. Ez nem csak rendkívül kényelmes, hanem energiatakarékos is, a lakás energetikai besorolása egyébként A+-os. Így a környezetünket és pénztárcánkat egyaránt megkíméljük.


A lakáshoz ráadásul, egy saját használatú kertrész kapcsolódik, így a kellemes kertvárosias környezet mellett még saját kertünkben is lehetőségünk nyílik kikapcsolódni.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Svédország Gripeneket adna át Ukrajnának

Svédország Gripeneket adna át Ukrajnának

Rakéták zúdultak Kijevre és Harkivra, erőműveket is támadtak az oroszok.

Orbán Viktor megint megosztott és tovább uralkodik

Orbán Viktor megint megosztott és tovább uralkodik

Főszerkesztői jegyzet arról, hogy a héten a kormányon belül átrendeződtek az erőviszonyok. Vagy, ha úgy tetszik, azok csak a helyükre kerültek.

Sajnos igaz a hír, drágább lett a dollár

Sajnos igaz a hír, drágább lett a dollár

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek estére a reggeli szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

© 2023 (v2.202102)