Egy csipetnyi luxus, Palota kertvárosában, verhetetlen áron

Vannak olyan városrészek, amelyek igen kellemesek, könnyen megközelíthetők, sok a zöldterület és néha még egy-egy nagyon jó árú, teljesen felújított lakást is el lehet csípni. Most éppen ilyen lakást mutatunk Palota központjához közel.

Ezúttal Rákospalota központjában bukkantunk egy nem csak hipermodern és gyönyörű, de egyúttal nagyon jó áron kínált, másfél szobás, teljesen felszerelt, újszerű, kertkapcsolatos másfél szobás mini-luxuslakásra.

A XV. kerület egyik csendes kis utcájában mégis, tömegközlekedéssel is jól megközelíthető kertvárosi övezetében, de a kerület központjához is közel, leltünk egy kivételes ajánlatra.

Egy mindössze háromlakásos társasházban található a következő lakás, mely a közelmúltban teljeskörű felújításon és átalakításon esett át, így leendő tulajdonosa szinte egy vadiúj lakásba költözhet. Az átalakítást belsőépítész tervei alapján végezték, így valóban jól átgondolt és minőségi lett a végeredmény.

A lakás egy amerikai konyhás nappaliból, hálószobából, illetve egy fürdőszobából áll. A konyhába egyedi gyártású konyhabútort építettek be, melynek része az indukciós főzőlap, a sütő és a gránit mosogató. A képen látható beépített bútorok, gépek, illetve a teljes berendezés vadonatújak, és természetesen a vételár részét képezik, így ide tényleg elegendő csak a bőröndöket hozni.

Nem csak esztétikai szempontból kiemelkedő ez a lakás, tulajdonosai épp olyan nagy hangsúlyt fektettek a műszaki tartalomra is. A házat kívülről szigetelték, valamint új nyílászárókat építettek be.

A lakás fűtése, világítása és melegvíz ellátása okosotthon rendszerrel irányítható, így kényelmesen applikáción keresztül könnyedén szabályozható. Ez nem csak rendkívül kényelmes, hanem energiatakarékos is, a lakás energetikai besorolása egyébként A+-os. Így a környezetünket és pénztárcánkat egyaránt megkíméljük.


A lakáshoz ráadásul, egy saját használatú kertrész kapcsolódik, így a kellemes kertvárosias környezet mellett még saját kertünkben is lehetőségünk nyílik kikapcsolódni.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

Több ezer ember vesz részt a mentésben Törökországban

A magyarok már három személyt kihúztak a romok alól.

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

Matolcsy Györgyék rábólintottak: egyesülhet az MKB és a Takarékbank

A pénzintézetekből létre jött Magyar Bankholding májustól alakítja ki arculatát.

A Roszatom bemondta: jövőre már épül a Paks II.

A Roszatom bemondta: jövőre már épül a Paks II.

 Az orosz cég vezetője szerint 2024-ben lesz az "első beton öntése".

Tabukat döntött le, és sokak életét könnyítette meg távozásával a lemondott miniszterelnök

Tabukat döntött le, és sokak életét könnyítette meg távozásával a lemondott miniszterelnök

Kimerült és nem tud tovább teljesíteni eddigi szintjén - leegyszerűsítve ezzel indokolta lemondását a jelen idők egyik legnépszerűbb politikusa, Jacinda Ardern.

© 2023 (v2.202102)