Elképesztően szép luxuslakások a pesti belvárosból

Egy nagypolgári, elegáns lakás az V. kerületben olyan luxus, amit ma már csak nagyon kevesen engedhetnek meg maguknak. Igaz tényleg gyönyörű lakásokat lehet kapni erre. Mutatunk is pár lehetőséget a belvárosból annak, aki egy ilyen ingatlanra vágyik, vagy csak szívesen nézeget elegáns luxus otthonokat.

Mai válogatásunkban gyönyörű luxuslakásokat hoztunk a belvárosból. Ezek a lakások nem csak kialakításukban, hanem elhelyezkedésükben is első osztályúak.

Válogatásunk első luxus lakása a Petőfi Sándor utcában található, gyönyörű világos nappalival és 3 hálószobával rendelkezik. A lakásban látható bútorok és dekorációk igény esetén megvásárolhatók.

Az alábbi luxus rezidencia a Parlament közelében, a Nagy Ignác utcában található. Ezt a lakást nem csak megvásárolni lehet, igény szerint bérlésre is van lehetőség. Az exkluzív lakás 130 négyzetméteres, természetesen kizárólag prémium kategóriás anyagokat használtak felújításakor, melyet belsőépítész végzett. A cél a nagypolgári hangulat, a régi stílusjegyek valamint a luxus harmóniájának megőrzése, illetve megteremtése volt, mindez már a mai kor elvárásainak megfelelően.

A Vígszínházzal szemben is vehetünk lakást, méghozzá nem is akármilyet! A Honvéd utca egy impozáns épületében található a következő 105 négyzetméteres lakás. Az ingatlant teljesen felújították, így egy szinte új 3 szobás luxuslakásba költözhet a leendő tulajdonos.

Páratlan elhelyezkedéssel bír a következő lakás is, mely a Kossuth Lajos utcában található. A luxuslakás amerikai konyhás nappalival, nagyméretű hálószobával, vendégszobával, valamint – ahogy a luxustól a többség elvárja – két fürdőszobával rendelkezik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Ingázók kérésére változtatta meg menetrendjét a MÁV-START

Lakossági észrevételeket is figyelembe vett a MÁV-START új menetrendjének kialakításánál. 

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Az Igazságügyi Minisztérium durva üzenetet küldött Karsai Dánielnek

Magyarországon az eutanázia nem engedélyezett és nem is kívánjuk legalizálni - tudatta a Karsai-ügy kapcsán az Igazságügyi Minisztérium.

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

© 2023 (v2.202102)