Kitűnő helyen Pesten, most kitűnő áron

Ha Pesten a legjobb belső kerületek közt keresgélünk, akkor nem is találhatnánk jobbat, mint Középső-Ferencváros. Itt kifejezetten belvárosias a környék, ugyanakkor sok zöldfelület is van, egyesítve e két előnyt. Errefelé akadtunk jó áron kínált, új, minőségi lakásokra, amelyek jövő tavaszra készülnek el.

Aki mostanság keres új építésű lakást, az meglepve tapasztalhatja, hogy a belvároshoz közeli házak vagy eltűntek a piacról, vagy pedig csillagászati, jóval egymillió forint feletti négyzetméterárak jellemzőek akár a kisebb, akár a nagyobb lakások esetén is, nem csak Budán, de Pesten is. Persze a város szélén, a metró végállomásoktól is 20-30 percre, vannak olcsóbb ajánlatok is, de ezek össze sem hasonlíthatók egy metró, vagy 4-6 os villamosok közeli, azoktól kis sétényira lévő, igazi vérbeli, belvárosias lakáshoz.

Ha azonban jobban körülnézünk a belső részeken, akkor mégis találunk olyan otthonokat, amelyek nagyon-nagyon jó környéken épülnek, ennek dacára – a mai piacot nézve – kifejezetten jó áron kínálják őket. Most a Középső-Ferencvárosból (térképes, madártávlati képét lásd fenn) hozunk példát. Innen nagyon könnyű eljutni a város központjába, de a Duna part is csak pár perc sétatávolságra van. Közelben a 2-es, 24-es, 51-es villamos, a 23-as busz, és két megállónyira van a 3-as metró és közel vannak az említett 4-6-os villamosok is.

Ezúttal tehát a Ferencváros belsőbb részén mutatjuk meg a Ferencváros Residence nevű, új építésű projektet, amelyben már 39,85 millió forinttól elérhető tágas, két szobás, 11 négyzetméternél nagyobb erkéllyel megáldott, vadonatúj otthon. Itt a környéken a hasonló kategóriás panellakások sem sokkal olcsóbbak, különösen, ha hozzávesszük a két kategória közti, óriási minőségi különbséget és a paneleknél szükséges felújítások költségét, valamint a tetemes rezsi többletet. De számos más, két szobás lakást találni itt akár 750-767 ezer forinttól induló négyzetméteráron.

Nem mellékes tehát, hogy e környék rehabilitációja a kilencvenes évek eleje óta tart, így több nagyságrenddel jobb helyzetben van, mint más kerületek, például Józsefváros.

Ezzel szemben, itt a IX. kerület középső részén (Középső-Ferencvárosban) az új építések és a felújított házak egymást érik. Ráadásképp itt a 3-as metró, a Lurdy ház és a körút (éjszaka is járó 4-6-os villamosok), valamint a Nemzetvédelmi Egyetem új Campusának (és persze többek közt a Semmelweis és a Corvinus) közelsége az egyik legélhetőbb, fiatalos és modern környékké teszi ezt, a Haller utca és az Üllői út közti részt.

Ez a már épülő 31 lakásos ház természetesen a legmodernebb gépészettel, a modern, fiatal, vagy fiatalos lakók elvárásainak megfelelően készül. Az ház tehát a legmagasabb műszaki tartalommal készül: modern hűtő-fűtő hőszivattyúval, amely -30 fokban is tökéletesen teljesít, nyáron pedig kellemesre hűt, így a külön több százezres, lakásonként legalább félmilliós pluszköltségű klímaberendezést sem kell beszereltetni.

Nagy előny a viszonylag kis lakásszám, valamint az, hogy igen praktikus elosztású nappali + 1 hálószobás lakások közt válogathatunk, azaz nem veszünk felesleges négyzetmétereket mint sok-sok, régi házban lévő lakás esetén. Emellett persze akad itt egy 9. emeleti penthouse lakás is. Az otthonokba természetesen ebben a minőségi kategóriában már a legszebb, tartós burkolatok és szaniterek választhatók igény szerint.

A Ferencváros Residence otthonait tehát azoknak ajánlják, akik családias, meghitt környezetre vágynak, de mégsem akarják elszakítani magukat a belváros nyújtotta előnyöktől.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)