Nagyon jó kis lakásokat lehet kapni Kecskeméten 20 millió alatt

Kecskeméten már évek óta az ország talán legdinamikusabban fejlődő gazdasága található, amiben szerepet játszik az is, hogy innen Budapest autópályán mindössze egy óra alatt elérhető, illetve persze, hogy a Daimler gyár, és a vele érkező számos beszállító nagy fellelndülést hozott.

Bács-Kiskun megye székhelyének előkelő pozíciója a mai az ingatlanárakon is meglátszik, de első lakásnak ideális, jó állapotú kis lakásokat azért találhatunk Kecskeméten 20 millió forint alatt, méghozzá nem is rossz környékeken.

Akár bútorozottan is Széchenyivárosban

Széchenyivárosban, a Lánchíd utcában található ez a szépen felújított panellakás, mely akár teljes berendezéssel is megvásárolható. A kétszobás lakás új biztonsági bejárati ajtóval, klímával, új burkolatokkal, egyedi mérőórával rendelkezik. Befektetésnek is ideális, ugyanis jelenlegi tulajdonosa hosszú távra visszabérelné.

Szépen felújított lakás a központ közelében

A központ közelében, egy téglaépítésű ház III. emeletén helyezkedik el ez a kétszobás lakás, amit kompletten felújítottak. A felújítás magában foglalta a nyílászárók cseréjét, a konyha és a fürdőszoba teljes felújítását, valamint a burkolatok cseréjét. A lakás erkéllyel rendelkezik, mindössze 100 méterre van a legközelebbi buszmegállótól.

Szigetelt társasházban, Széchenyivárosban

Széchenyiváros egy szigetelt, téglaépítésű társasházában található ez a kompletten felújított, 2 szobás lakás. Az ingatlanban a nyílászárókat, a víz- és elektromos vezetéket és a burkolatokat is cserélték, a konyhát teljesen felújították. A közelben iskola, boltok és buszmegálló is megtalálható.

Egyedi kis garzon a Belvárosban

A Vágó utcában található ez a frissen felújított panellakás, melynek egyetlen szobájában egyedi módon szeparálták el a hálófülkét. A lakás egy szigetelt tömb, 3. emeletén található, a nyílászárókat, burkolatokat cserélték, a konyhát és a fürdőszobát is felújították. Az ingatlan erkéllyel is rendelkezik.

Téglaépítésű, szigetelt házban, Hunyadivárosban

Hunyadivárosban, a központ közelében, egy téglaépítésű, szigetelt ház magasföldszintjén helyezkedik el az a nappali + 1 hálós lakás. A házban udvari beállási lehetőség is biztosított, a közelben bolt, orvosi rendelő, patika, óvoda, iskola egyszóval minden megtalálható.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Minden rendben lesz a gazdasági kormányzat szerint, várják a lakossági befektetőket.

© 2023 (v2.202102)