40-50 millió között már találhatunk nagycsaládosoknak való, tágas otthont Debrecenben

Debrecenben az ország legnagyobb vidéki városában jártunk. Egyetemének és a kedvező munkavállalási feltételeknek köszönhetően sokan választják otthonuknak. Ez az ingatlanárakra is hatással van, így csakúgy, mint minden nagyvárosban, itt sem könnyű nagycsaládosoknak jó környéken, reális áron, jó állapotú otthont találni.

Az ilyen ingatlanokat 40 millió forint alatt nem is érdemes keresgetni, 40-50 millió között azonban már szép belső kétszintes lakásokat vagy családi házakat találhatunk.

Tetőtéri játszószobával Postakertben

A Belváros közvetlen közelében, a Postakert utcában helyezkedik el ez a belső kétszintes lakás, melynek alsó szintjén tágas konyha-étkező, nappali és két hálószoba, felső szintjén egy 25 nm-es, kettéosztható játszószoba található. A lakás újszerű állapotban van, a társasház udvarán játszótér is található.

Hatalmas nappalival a Belvárosban

A Belvárosban, a Piac utcán bukkantunk erre a tetőtéri lakásra, melynek nappalija csaknem 40 nm-es, ehhez tartozik még egy külön étkező-konyha, két nagyobb és egy kisebb hálószoba. A lakás szép állapotban van, erkély és egy folyosóról nyíló tároló is tartozik hozzá.

Belső kétszintes lakás Széchenyikertben

Széchenyikert Belvároshoz közeli részén találtuk ezt a belső kétszintes lakást, melynek alsó szintjén nappali, külön étkező, külön konyha és egy hálószoba, felső szintjén két nagyobb hálószoba és mindkét szintjén fürdőszoba is található. A lakás szépen felújított állapotban van, és klimatizált.

Kétszintes házrész a Belvárosban

A Belvárosban, a Varga utcában található ez az utcafronti házrész, amely két szinten, amerikai konyhás nappalival, 4 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik. A 2003-ban épült, 134 nm-es ingatlanhoz terasz, és az udvarban fedett gépkocsi beálló is tartozik.

Sorház kis kerttel a Hatvan utcai kertben

2009-ben épült, így még újszerű állapotban van ez a kétszintes, sorházi lakás a Hatvan utcai kertben. Az ingatlan alsó szintjén nappali, külön konyha és mosdó, az emeleten két nagyobb és egy kisebb hálószoba, illetve egy fürdőszoba található. A lakás mindkét szintjéhez terasz is kapcsolódik.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)