Májusban is dübörög a pesti és a balatoni lakásépítés

A lakásépítés szerencsére nem állt meg igazán az elmúlt hónapokban. Aki igényes és megteheti, az a fővárosban és a Balatonon is az új otthonok közt válogat. Nézzük, e hónapban melyek a legígéretesebb projektek.

Az élet újraindult végre a legtöbb területen, így a lakásépítés frontján is. Sok, most bemutatandó új ház már formát is ölt. Ezúttal a IX. és a XIII. kerületben, és ez utóbbihoz közel, Újpesten mutatunk házakat. De persze egy Balatoni projekt is belefért friss körképünkbe.

Az első projekt a IX. kerület frekventált-rehabilitált részén, közel a Semmelweis Egyetemhez épül. A kellemes környezet mellett, óriási előny, hogy a környék kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, így innen minden könnyedén elérhető. A modern, letisztult megjelenésű Gama Residence társasházban 1-4 szobás lakások közül választhatunk.

Ugyanez a kivitelező cég építi Pest másik népszerű kerületében is, a XIII. kerületben lakásait. Az Uptown projekt keretein belül egy olyan társasház készül, mely lehetőséget kínál a sportos életstílusra, hiszen a közeli Rákos-patak mentén megújult zöld környezet kínál sportolási lehetőséget a környékbelieknek, ugyanakkor fitness centrumokat is találunk a közelben. A lakáskínálatban szintén 1-4 szobás otthonok között keresgélhetünk.

Újpestről is hoztunk két ígéretes lehetőséget!

A Metrodom Panoráma az újpesti Szent István térhez kapcsolódva épül, megteremtve ezzel egy új lokális városközpontot. Budapest egyik legkülönlegesebb lakóparkja egyediségét egyrészt a 17 emeletes lakótornyok adják, melyekből csodálatos panoráma nyílik a városra és a Dunára, másrészt az sem mindennap, hogy az épületek homlokzatára, és erkélyekre 170 fát és mintegy 10.000 kisebb növényt ültetnek.  A különleges megjelenésű lakóparkban változatos méretű. és kialakítású lakásokat kínálnak, melyek között fiatalos kis lakásokat és tágas családi otthonokat is találni.

Épül ebben a kerületben még egy olyan társasház, melyet érdemes alaposabban szemügyre venni.

Az Arsenal Sarokháztól csupán 3 perces séta az M3-as metró és a közelben több buszmegálló is található. Közelben óvodák, iskola és felújított játszótér várja a családosokat, mindemelett Polgármesteri Hivatal, különböző bankok, egyéb szolgáltatók, a nagyobb szupermarket láncok, éttermek és az új piac is a környéken található. Az Arsenal Sarokház kínálatában 36-98 m² közötti méretben kínál lakásokat, melyek nagy része erkéllyel is rendelkezik.

A XIII. kerület zöldövezeti részén is mutatunk egy új projektet, ahol érdees az akciót is igénybe venni. A Kucsma utca 12. szám alatt megvalósuló 22 lakásos projektben még elérhető néhány lakás. A beruházó most leveszi vállukról a lakberendezés nagy részének a terhét, mivel beépített alapbútorokkal, egyéb kényelmi felszereltséggel kínálják a még szabad lakásaikat. Most a kulcsrakész állapotba beletartozik az Ikea gépesített konyhabútor, a szekrényes fürdőszoba mosdó, a hálókba elektromos redőny, továbbá minden szobában a klímaberendezés is!

 

Válogatásunk végére egy Balaton-parti projektet is hoztunk, méghozzá a Balaton déli partjáról, Balatonberényből. A StrandPark ingatlanfejlesztési projekt II. üteme során közvetlen vízparti, saját stranddal rendelkező apartmanok épülnek, melyeket ráadásul nagyon kedvező áron értékesítenek.

 

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Tovább özönlenek a menekültek Magyarország felé

Tovább özönlenek a menekültek Magyarország felé

Vasárnap is több mint 9 ezren érkeztek.

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Vagyis a 2021-es év minden egyes napján - legyen szó ünnepnapról vagy hétvégéről - 1,15 milliárd forintot irányított a sport területére.

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

A hetek óta tartó diáktüntetések egyre erőteljesebb hangon szólnak. Közben országszerte sok tanár sztrájkol. A fiatalok elvándorlására is felhívják a figyelmet. Egyik olvasónk is aggódik, most ő következik.

© 2022 (v2.202102)