Befektetőknek ez a biztos: hamisítatlan budai környezet, hegyi levegő, kilátás és luxus

Igen, ki ne vágyna a hamisítatlan budai környezetre. a budai hegyi levegőre, a luxus-életérzésre. Sasad legjobb részén, a Sasadi út felsőbb szakaszán, a XI. és a XII. kerület határán, azonban az utóbbi áraihoz képest sokkal kedvezőbb áron vásárolhatunk most lakást egy már elkészült luxus-villában. Befektetőknek kiemelten fontos, hogy egy ilyen lokációban talán a leginkább válságálló egy-egy vásárlás!

Panoráma, hamisítatlan budai környezet, luxus környezet és épületek, és jó közlekedés. Ez jellemzi a budai hegyek talán legjobb részét, Sasadot, mely nem véletlenül népszerű a tehetősebb otthonkeresők és a befektetők körében egyaránt. Ha valahol, hát itt bizonyosan stabil marad az ingatlanok ára, alakuljon akárhogy is a koronavírus-válság a következő hónapokban, években.

Innen, e panorámás, elegáns részről mind a MOM Park, mind a BAH-csomópont is könnyen megközelíthető (tehát a Balaton is közelebb esik ide, mint a város túlsó végéhez), de közben a minőségi, budai hangulatról sem kell errefelé lemondani.

Itt tehát, Újbuda Sasad városrészének egyik legmenőbb, panorámás pontján, Farkasréthez és az Érdi úthoz közel találtunk egy impozáns háromszintes, új építésű luxusvillát, amely rövidesen beköltözhető lesz!

A Sasadi 176 társasházban mindössze 5 lakás épült fel, így érdemes még idejében lecsapni egyre, amennyiben minőségi új építésű budai luxusotthont keres – legyen akár lakni, akár befektetni szándékozó.

A Sasadi 176 lakáskínálatában 3-5 szobás luxuslakásokat találunk, ahol földszinti, 100 négyzetméteres privát kertkapcsolattal rendelkező, emeleti nagy erkélyes és tetőteraszos, jakuzzis második emeleti lakások közül választhatunk.

A lakások ráadásul egytől egyig gyönyörű hegyvidéki panorámával rendelkeznek, melyben a lakásokból, vagy az erkélyről gyönyörködhetnek a lakók, valamint tájolásuknak köszönhetően szinte egész nap fényárban úsznak.

A kellemes budai környéken túl, az épülethez tartozó, fákkal övezett közös használatú kert biztosítja a lakók feltöltődéséhez szükséges nyugodt helyszínt. A villaépület alatt kap helyet a teremgarázs, melyet a lakásokból lifttel(!) lehet megközelíteni, ahogy egy hipermodern luxusházban ez illik manapság…

A lakások tervezése és kivitelezése során a fő szempontot természetesen a magas minőségű és modern építészeti megoldások jelentették, így a társasházba energiatakarékos levegő-víz hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszer került. A Sasadi 176 lakásai ezen felül is igényes gépészettel, valamint minőségi burkolattal és szaniterekkel lesznek felszerelve; tehát hosszú távon is igen értékálló ingatlanról beszélünk.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Várom, hogy mikor kezdenek már hinni a pénztárcájuknak az emberek" – olvasói levél

"Várom, hogy mikor kezdenek már hinni a pénztárcájuknak az emberek" – olvasói levél

Egyre többen kezdenek rájönni, hogy mekkora szemfényvesztés volt a mostani kormánypárt osztogatása az áprilisi választások előtt.

Rovarhotel építési rekord Burgenlandban – Az Esterházyak és a fenntartható gazdálkodás

Rovarhotel építési rekord Burgenlandban – Az Esterházyak és a fenntartható gazdálkodás

Hogy a méhektől és általában a rovaroktól függene a civilizáció?

Továbbra is korlátozzák a vízhasználatot Pest megyében

Továbbra is korlátozzák a vízhasználatot Pest megyében

De legalább folyik víz a csapból.

© 2022 (v2.202102)