Befektetőknek ez a biztos: hamisítatlan budai környezet, hegyi levegő, kilátás és luxus

Igen, ki ne vágyna a hamisítatlan budai környezetre. a budai hegyi levegőre, a luxus-életérzésre. Sasad legjobb részén, a Sasadi út felsőbb szakaszán, a XI. és a XII. kerület határán, azonban az utóbbi áraihoz képest sokkal kedvezőbb áron vásárolhatunk most lakást egy már elkészült luxus-villában. Befektetőknek kiemelten fontos, hogy egy ilyen lokációban talán a leginkább válságálló egy-egy vásárlás!

Panoráma, hamisítatlan budai környezet, luxus környezet és épületek, és jó közlekedés. Ez jellemzi a budai hegyek talán legjobb részét, Sasadot, mely nem véletlenül népszerű a tehetősebb otthonkeresők és a befektetők körében egyaránt. Ha valahol, hát itt bizonyosan stabil marad az ingatlanok ára, alakuljon akárhogy is a koronavírus-válság a következő hónapokban, években.

Innen, e panorámás, elegáns részről mind a MOM Park, mind a BAH-csomópont is könnyen megközelíthető (tehát a Balaton is közelebb esik ide, mint a város túlsó végéhez), de közben a minőségi, budai hangulatról sem kell errefelé lemondani.

Itt tehát, Újbuda Sasad városrészének egyik legmenőbb, panorámás pontján, Farkasréthez és az Érdi úthoz közel találtunk egy impozáns háromszintes, új építésű luxusvillát, amely rövidesen beköltözhető lesz!

A Sasadi 176 társasházban mindössze 5 lakás épült fel, így érdemes még idejében lecsapni egyre, amennyiben minőségi új építésű budai luxusotthont keres – legyen akár lakni, akár befektetni szándékozó.

A Sasadi 176 lakáskínálatában 3-5 szobás luxuslakásokat találunk, ahol földszinti, 100 négyzetméteres privát kertkapcsolattal rendelkező, emeleti nagy erkélyes és tetőteraszos, jakuzzis második emeleti lakások közül választhatunk.

A lakások ráadásul egytől egyig gyönyörű hegyvidéki panorámával rendelkeznek, melyben a lakásokból, vagy az erkélyről gyönyörködhetnek a lakók, valamint tájolásuknak köszönhetően szinte egész nap fényárban úsznak.

A kellemes budai környéken túl, az épülethez tartozó, fákkal övezett közös használatú kert biztosítja a lakók feltöltődéséhez szükséges nyugodt helyszínt. A villaépület alatt kap helyet a teremgarázs, melyet a lakásokból lifttel(!) lehet megközelíteni, ahogy egy hipermodern luxusházban ez illik manapság…

A lakások tervezése és kivitelezése során a fő szempontot természetesen a magas minőségű és modern építészeti megoldások jelentették, így a társasházba energiatakarékos levegő-víz hőszivattyús fűtés- és hűtésrendszer került. A Sasadi 176 lakásai ezen felül is igényes gépészettel, valamint minőségi burkolattal és szaniterekkel lesznek felszerelve; tehát hosszú távon is igen értékálló ingatlanról beszélünk.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Nem fogja vissza magát az Orbán-kormány: 420 milliárdot tolt a sportba tavaly

Vagyis a 2021-es év minden egyes napján - legyen szó ünnepnapról vagy hétvégéről - 1,15 milliárd forintot irányított a sport területére.

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Már 87 ezer orosz katona halt meg az ukránok szerint

Ez történt ma az orosz-ukrán háborúban és ahhoz kapcsolódóan.

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

„Három szomszédom van, mindegyiknek a gyereke külföldre költözött” – olvasói levél

A hetek óta tartó diáktüntetések egyre erőteljesebb hangon szólnak. Közben országszerte sok tanár sztrájkol. A fiatalok elvándorlására is felhívják a figyelmet. Egyik olvasónk is aggódik, most ő következik.

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Dől a dominó: korlátozzák a tankolást a hazai Shell-kutakon

Benzint legfeljebb 20 ezer, gázolajat maximum 50 ezerért forintért lehet vásárolni tankolásonként.

© 2022 (v2.202102)