A második hullámot már Ön is a Balatonon töltheti…

…méghozzá a Fonyódi Villasor egyik exkluzív lakásában! Mert valljuk be, a járvány első hulláma alatt, akinek még nem volt balatoni ingatlana, az nem is tudott hirtelen vásárolni egyet, különösen akkor, ha mindenképp új építésű, felső kategóriás ingatlant keresett. Most viszont még nem késő ilyen ingatlant találni, ahol nyugodt körülmények között tölthetjük a második hullámmal érkező, újabb home office-os időszakot.

Erre pedig jobb helyet nem is találhatnánk Fonyódnál, azon belüli is a villasornál, mely közvetlenül a Várhegy lábánál, a természetvédelem alatt álló Kossuth- és Sipos erdők és a csodás panorámájáról híres Szaplonczay sétány mellett található.

Fonyód ideális választás egy egész évben használható Balaton-parti ingatlan megvásárlásához, hiszen a járás székhelyeként az ősztől-tavaszig terjedő időszakban is nyitva vannak a üzletek, elérhető minden szolgáltatás, és a város és környéke számtalan kulturális, szabadidős programlehetőséget is kínál.

A Fonyódi Villasor századeleji villái pedig nemhiába épültek épp erre a nyugodt, zöldövezeti részre, ahonnan a Balaton-part is csak pár perc séta, mégis a strandolók forgatagától és a forgalmas főút zajától egy kicsit távolabb, csendben pihenhet, akinek épp erre van szüksége.

Itt, a Fonyódi Villasor belvároshoz legközelebb eső telkén épül az Ybl-díjas Szendrő Péter tervezte Edison Villa, ami modern épület létére a környezettel harmonizáló homlokzatot kapott, így homlokzata révén illeszkedik a patinás századeleji villák sorába.

 

 

Az Edison Villa természettel harmonizáló, otthonos lakásai változatos méretűek és elrendezésűek, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. A nagyobb lakások ideálisak családosok számára akár nyaralónak, akár állandó lakásnak, ha a szülőknek lehetőségük van home office-ból dolgozni, hiszen a közelben óvoda és általános iskola is található.

A kisebb lakások pedig tökéletesek lehetnek idősebbek számára, akik a nyugdíjas éveiket a Balatonon, csendes, zöld környezetben szeretnék tölteni. Számukra földszinti, kertkapcsolatos lakások is elérhetőek, de az emeleti lakások is kényelmesek, hiszen a szintek között lift szolgálja a kényelmes közlekedést.

A lakások közül bármelyik ideális lehet nyaralónak vagy befektetés céljára, elhelyezkedésükből adódóan könnyen kiadható ingatlanok, minden lakás rendelkezik terasszal, a földszinti lakások legtöbbje és egyes első emeleti lakások kertkapcsolatosak.

A lakások a legkorszerűbb energetikai és smart megoldásokkal rendelkeznek, így okostelefonról vezérelhető például a hűtés/fűtés, sőt akár a bejárati ajtó nyitása, a redőnyök mozgása, az riasztó vagy a füstérzékelő.

A minőségre pedig garancia, hogy az Edison Villa építtetőjének tulajdonosai és a kivitelező is itt vásárolnak maguknak lakást, így a házat tulajdonképpen saját részre is tervezték, kizárólag minőségi anyagok (pl.: háromrétegű alumínium nyílászárók, burkolatok, szaniterek) felhasználásával, beleértve a legkorszerűbb hanggátló szigetelést a lakások között is.

A lakások átadása szeptember végétől folyamatosan várható, így még a novemberre prognosztizált második hullám előtt beköltözhetnek a tulajdonosok, a közeli átadás ellenére azonban most még széles választékból lehet burkolatokat választani, hogy balatoni otthonunk pontosan olyan legyen, mint amilyennek megálmodtuk.

A cikk megjelenését az Edison Villa fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

Újra a választók bizalmát kérik.

© 2024 (v2.202102)