Legyen kertes otthonod Dunaharasztiban!

Dunaharaszti a budapesti agglomeráció egyik legnépszerűbb települése, ami nem is csoda, hiszen az M0-ás autópálya is érinti a várost, és HÉV-vel is be lehet jutni innen Budapestre. Dunaharaszti dinamikusan fejlődő város, helyben is rengeteg munkahely található, ezért is vonzó a fiatalok számára, ráadásul itt egy budapesti lakás árán kertes családi házat, sorházat vagy kertkapcsolatos lakást is lehet kapni. Ezek közül mutatjuk most a legszebbeket.

Gyönyörű ház rengeteg extrával a Szondi György utcában

Dunaharaszti Rózsadombján áll ez a gyönyörű, tetőtér beépítéses családi ház, melyet luxus színvonalon újítottak fel. A nappali + 3 hálószobás házban egy nyitható üvegfallal, falfűtéssel rendelkező edzőterem is helyet kapott, a ház udvarán hőszivattyús rendszerrel fűtött medence, fényterápiás infraszauna és egy búboskemencével is felszerelt bográcsozó, grillező hely is található.

Nemrég épült kertkapcsolatos lakás a horgásztavak mellett

A horgásztavak mellett, az Egry József utcában, egy 2018-ban épült 7 lakásos társasházban található ez a kertkapcsolatos lakás, melyhez 103 nm-es telek tartozik. A szép állapotú lakás amerikai konyhás nappali + 2 és fél szobával várja új lakóit, az ingatlanhoz olyan extrák járnak, mint a beépített bútorok, a jakuzzi, vagy a kerti játékok, homokozó.

További szép lakásokat talál Dunaharasztiban, oldalunkon, itt.

 

 

Exkluzív kivitelű családi ház az Óvárosban

Az óvárosi Kossuth utca közelében áll ez a minimál stílusban, 2017-ben épült családi ház, mely rengeteg extrával rendelkezik. Az amerikai konyhás nappalival + 4 hálószobával rendelkező ingatlan udvarán süllyesztett medence található, teljes gépészettel, az épület központi víztisztító berendezéssel és exkluzív, gépesített konyhával is fel van szerelve.

Dupla belmagasságú nappalival a központban

Dunaharaszti központjában áll ez a nappali + 3 hálószobás családi ház, melyet 2016-ban kompletten felújítottak. A tágas családi ház külső hőszigetelést kapott, fűtését kondenzációs kazán, hűtését inverteres klíma biztosítja. Különlegessége a dupla belmagasságú nappali, látszógerendákkal.

 

Teljes berendezéssel a Bezerédi lakóparkban

A közkedvelt Bezerédi lakóparkban áll ez a sorházi ingatlan, melyet 2019-ben építettek. A kétszintes, nappali + 3 hálószobás lakásban luxus burkolatok kaptak helyet, és új bútorok, melyek mind a vételár részét képezik, az ingatlan fedett, téliesített terasszal is rendelkezik.

További szép dunaharaszti családi házakért kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)