Itt jönnek Siófok környékének legszebb balatoni nyaralói!

Siófok a Balaton legnagyobb városa, a déli part központja, elsősorban az Arany- és Ezüstpartról, valamint pezsgő éjszakai életéről ismert. Aki azonban nyugodtabb pihenésre vágyik, az is megtalálhatja a környező településeken. Mai bejegyzésünkben Siófok és környékének legszebb nyaralóingatlanait gyűjtöttük egy csokorba.

Vízparti luxuslakás az Ezüstparton

Siófokon, az Ezüstparton, a Liszt Ferenc sétányon, egy új építésű társasház magasföldszintjén található ez a Balatonra néző teraszos, kertkapcsolatos luxuslakás. A teraszról egyenesen a társasház közös kertjébe, onnan pedig a Balatonba sétálhatunk, de a lakáshoz saját kert is tartozik, ami szintén a teraszról közelíthető meg.

Hangulatos ház Balatonvilágoson

Balatonvilágoson, a magasparton, a tóparttól és a vasútállomástól néhány percre áll ez az 1998-ban épült, újszerű állapotú családi ház, mely meszelt falaival és a külső homlokzaton, valamint a belső térben egyaránt sokat használt természetes fa burkolataival, bútoraival, nyílászáróival mégis autentikus jellegű. A kétszintes, nappali + 4 szobás családi ház nappalijában hangulatos cserépkályha található, az áramellátásra napelemek is rásegítenek.

További Siófok környéki családi házakat találhat oldalunkon, itt.

 

 

Mesés kerttel Zamárdiban

Zamárdiban, a Balatontól mindössze 700 m-re, mégis csendes utcában helyezkedik el ez a két lakótérrel rendelkező, mediterrán stílusú családi ház. A ház 2005-ben épült, 2 nappalival, 5 hálószobával, 3 fürdőszobával rendelkezik, és gyönyörű, ápolt, gondozott kertje van.

Szépen felújított ház Szárszón

Balatonszárszó egy csendes, a parttól mindössze 900 m-re fekvő utcájában található ez a 2015-ben felújított családi ház. Az ingatlan jól kihasználható, földszintjén 2 nappali, 2 étkezőkonyha, 2 hálószoba, 1 fürdőszoba található. Egyik nappalijából jutunk fel a tetőtérbe, ahol nappali + 2 hálószoba, fürdőszoba kapott helyet.

Felújított lakás Földváron, a villasoron

A balatonföldvári villasor egyik villájának földszintjét foglalja el ez a szépen felújított lakás. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával, fürdőszobával, kertkapcsolatos terasszal rendelkezik, egy további hálószoba a nappaliból leválasztható. A villában további 2 lakás található, melyek szintén megvásárolhatók.

További Siófok környéki nyaralókért kattintson ide.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Az immár négy politikai ciklus során felépített sajátos magyar társadalmi-gazdasági-politikai szisztémával nem lehet egy újabb évtizedet eltölteni az integrációs szervezetben. 

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

© 2024 (v2.202102)