Itt jönnek Siófok környékének legszebb balatoni nyaralói!

Siófok a Balaton legnagyobb városa, a déli part központja, elsősorban az Arany- és Ezüstpartról, valamint pezsgő éjszakai életéről ismert. Aki azonban nyugodtabb pihenésre vágyik, az is megtalálhatja a környező településeken. Mai bejegyzésünkben Siófok és környékének legszebb nyaralóingatlanait gyűjtöttük egy csokorba.

Vízparti luxuslakás az Ezüstparton

Siófokon, az Ezüstparton, a Liszt Ferenc sétányon, egy új építésű társasház magasföldszintjén található ez a Balatonra néző teraszos, kertkapcsolatos luxuslakás. A teraszról egyenesen a társasház közös kertjébe, onnan pedig a Balatonba sétálhatunk, de a lakáshoz saját kert is tartozik, ami szintén a teraszról közelíthető meg.

Hangulatos ház Balatonvilágoson

Balatonvilágoson, a magasparton, a tóparttól és a vasútállomástól néhány percre áll ez az 1998-ban épült, újszerű állapotú családi ház, mely meszelt falaival és a külső homlokzaton, valamint a belső térben egyaránt sokat használt természetes fa burkolataival, bútoraival, nyílászáróival mégis autentikus jellegű. A kétszintes, nappali + 4 szobás családi ház nappalijában hangulatos cserépkályha található, az áramellátásra napelemek is rásegítenek.

További Siófok környéki családi házakat találhat oldalunkon, itt.

 

Hirdetés

 

Mesés kerttel Zamárdiban

Zamárdiban, a Balatontól mindössze 700 m-re, mégis csendes utcában helyezkedik el ez a két lakótérrel rendelkező, mediterrán stílusú családi ház. A ház 2005-ben épült, 2 nappalival, 5 hálószobával, 3 fürdőszobával rendelkezik, és gyönyörű, ápolt, gondozott kertje van.

Szépen felújított ház Szárszón

Balatonszárszó egy csendes, a parttól mindössze 900 m-re fekvő utcájában található ez a 2015-ben felújított családi ház. Az ingatlan jól kihasználható, földszintjén 2 nappali, 2 étkezőkonyha, 2 hálószoba, 1 fürdőszoba található. Egyik nappalijából jutunk fel a tetőtérbe, ahol nappali + 2 hálószoba, fürdőszoba kapott helyet.

Felújított lakás Földváron, a villasoron

A balatonföldvári villasor egyik villájának földszintjét foglalja el ez a szépen felújított lakás. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, egy hálószobával, fürdőszobával, kertkapcsolatos terasszal rendelkezik, egy további hálószoba a nappaliból leválasztható. A villában további 2 lakás található, melyek szintén megvásárolhatók.

További Siófok környéki nyaralókért kattintson ide.

© 2021 (v2.202102)