Hipermodern, allergiamentes otthonok a belvárostól egy ugrásra, a Dózsa György útról nyíló, csendes utcában

A technológia fejlődésével az ingatlanfejlesztőknek is tartani kell a lépést, ha a cél egy hosszútávon is értékálló, minőségi ingatlan. Az elhelyezkedés és a lakáskínálat mellett ez az egyik olyan tényező, mely nagyban meghatározza a lakópark színvonalát. Az alacsony rezsijű, környezetbarát, allergiamentes otthonok itthon még mindig nem eléggé elterjedtek. Mi most egy olyan projektet hoztunk, ahol sok minden más mellett erre is gondoltak!

Az imént felsorolt szempontokból is élen jár a Pacific Park, mely olyan lakásokat kínál, amik évtizedek múlva is korszerűnek számítanak. Az ingatlanfejlesztő a legmodernebb gépészeti megoldásokat alkalmazza, ez pedig különösen fontos, nem csak egy új otthon kiválasztásánál, de akkor is, ha befektetésnek vásárolunk lakást.

A Pacific Park lakásai tehát egytől-egyig hőcserélős hűtő-fűtő rendszerrel lesznek felszerelve. Ez a rendszer minden évszakban komfortos hőérzetet biztosít, a levegő keringetésével, teljesen zajmentesen. A rendszerbe épített szűrő pedig egy órán belül kiszűri a polleneket, allergéneket, baktériumokat és vírusokat a lakás légteréből. Amellett, hogy óvja a lakók egészséget, jelentős költségmegtakarítást is jelent az alacsony fenntartásnak köszönhetően.

A Pacific Park lakópark egyébként a XIII. kerület egyik legjobb részén, a Dózsa György úti metrómegállótól egy percre épül, mégpedig egy csendes mellékutcában. A kiváló közlekedési kapcsolatoknak köszönhetően a főváros belsőbb részei is gyorsan, akár 10-15 perc alatt is megközelíthetőek. A bringázókat vagy az e-rollerek szerelmeseit a közeli kerékpárút várja és az autóval közlekedőknek sem kell a nehézkes parkolás miatt aggódni, a társasház erre is lehetőséget kínál.

A Pacific Park lakásainak tervezésekor az elsődleges szempont a kényelemes és esztétikus élettér kialakítása volt, emellett arra is figyeltek, hogy az elosztás praktikus és könnyen bútorozható legyen. A lakópark kínálatában mindenki megtalálja a számára ideális méretű és elrendezésű otthont. A lakáslistán akad még szabad másfél-, három-, sőt négyszobás lakás is.

 

 

Tökéletes választásnak bizonyul tehát ez az épület mindazoknak, akik a Váci úti irodafolyósón vagy környékén dolgoznak, annak, aki a XIII. kerület frekventált részén keres minőségi új lakást, valamint azoknak a befektetőknek, akik hosszú távon is értékálló ingatlanba fektetnék pénzüket.

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Kiderült, melyek a legnépszerűbb települések a Balatonnál

Az eltöltött vendégéjszakák száma alapján június 1. és július 16. között a Balaton térségében Siófok, Balatonfüred, Hévíz, Balatonlelle és Keszthely a legkedveltebb úti cél a magyarok körében - közölte a Szallas.hu.

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Még nagyobb lett az Orbán-birodalom Alcsúton

Alcsútdobozon ezúttal az arborétum és a golfpálya szomszédságában vett 8,6 hektár (86 ezer négyzetméter) földet id. Orbán Győző.

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

Medence, ventilátor, légkondi - mindent vittek itthon a hőség ellen

A tartósan szélsőséges forróság nem csak a hőmérő higanyszálát tornázta fel, hanem az online vásárlási lázat is.

Rohamra felkészülni, olcsóbb lesz a benzin

Rohamra felkészülni, olcsóbb lesz a benzin

Szombattól ismét változik mind a benzin, mind a gázolaj nagykereskedelmi ára. 

© 2024 (v2.202102)