Szép otthonok Gödön és környékén

Göd Budapesthez való közelségének és a kiváló közlekedési feltételeknek köszönhetően az agglomeráció egyik legkedveltebb települése. A környékbeli településekre is egyre többen költöznek ki a fővárosból, Szigetmonostor népszerűsége például ugrásszerűen megnőtt az utóbbi időben. Szétnéztünk Gödön és környékén, mutatjuk, milyen szép ingatlanokat találtunk.

Közel a Dunához és a vasútállomáshoz, Felsőgödön

A vasútállomástól biciklivel 3 percre, központban, de egy csendes kis utcában áll ez a 2014-ben épült, nappali + 3 szobás családi ház, mely kifogástalan állapotban van. Ablakaiban UV és thermo üveg van, kertje gyönyörű, ápolt, gondozott. Iskola, óvoda, bölcsőde, posta, bevásárlási lehetőség és a Duna-part is séta távolságra van.

Tornácos ház a századfordulóról, Szigetmonostoron

Szigetmonostor központjában áll ez az 1900-ban épült, gyönyörű tornácos ház, melyet 2019-ben újítottak fel. A 4 szobás, 120 nm-es családi házhoz 120 nm-es melléképület is tartozik, melyben jelenleg illatműhely működik. A melléképület alatt található a 85 nm-es, kétszintes, boltíves pince.

Szép sorházi otthon Gödön

Hirdetés

Göd központjához közel, az Oázis lakóparkban helyezkedik el ez a nappali + 3 szobás sorházi lakás. Az ingatlan alsó szintjén amerikai konyhás nappali, tároló és egy mosdó, felső szintjén 3 szoba és fürdőszoba található. Nappalijához egy 15 nm-es fedett terasz is kapcsolódik.

Kis lakásszámú társasházban, Göd kertvárosában

Göd kertvárosában, közel a Duna-parthoz, a busz- és vasútállomáshoz, egy 4 lakásos társasház második emeletén található ez a tetőtéri lakás. Az ingatlan nappali + 2 szobával várja új lakóit, újszerű állapotban van, erkély is tartozik hozzá, parkolás a társasház belső udvarában lehetséges.

További szép Göd környéki ingatlanokat találhat oldalunkon, itt.

© 2021 (v2.202102)