Vác gyönyörű otthonokkal vár

Vác az agglomeráció egyik legnépszerűbb települése, nemcsak azért népszerű, mert innen könnyen elérhető a főváros, hanem azért is, mert magában a városban is akad bőven munkalehetőség, és szórakozási, kikapcsolódási lehetőség is. Ingatlanárai ugyanakkor kedvezőbbek a budapestieknél és szép lakások, házak közül válogathatunk. Mai összeállításunkban megmutatjuk, milyen gyönyörű otthonokkal várja a Duna-parti város az ideköltözőket.

Igazi kis ékszerdoboz Deákváron

Deákvár belvároshoz legközelebb eső részén egy téglaépítésű társasházban található ez a csodaszép, kétszobás kislakás, melyet nemrég újítottak fel. A felújításnak köszönhetően az ingatlan rezsije alacsony. A lakás gyönyörű berendezést kapott, gépesített konyhabútora a vételár részét képezi, a többi berendezés, sőt még a dekoráció is megvásárolható külön megegyezés alapján.

Szépen felújított lakás Alsóvároson

A vasútállomáshoz és a buszpályaudvarhoz is közel, Alsóváros belvároshoz legközelebb eső részén található ez a nemrég felújított, nappali + 2  fél szobás lakás. A lakáshoz kis erkély is tartozik, vételára a gépesített konyhabútort és az előszobai beépített bútort is tartalmazza.

Családosoknak ideális lakás a belvárosban


A belváros egy csendes kis utcájában, egy 4 lakásos társasház első emeletén helyezkedik el ez a nappali + 3 szobás lakás. A lakás szép állapotban van, a társasház kertjének ¼-e közös megegyezés alapján saját használatra van, erre garázs is építhető.

Szép családi ház a belvárosban

Két évvel ezelőtt kompletten felújították ezt a nappali + 2 szobás családi házat, mely Vác belvárosában található. Az ingatlannak így igen kedvezőek a fenntartási költségei, elosztása, tágas hálószobái miatt akár 2 gyermekkel is élhető otthon. 30 nm-es terasz és kétállásos garázs is tartozik hozzá.

Művészeknek, nagycsaládnak ideális ház a belvárosban

Egy festőművész építette ezt a felújított családi házat, ezért egy műterem is csatlakozik szinteltolással az ingatlanhoz. Bár csak két hálószobája van, a nagy belmagasságú, 38 nm-es műterem átalakításával további szobák nyerhetők, így nemcsak művészeknek, de nagycsaládosoknak is ideális az ingatlan. A házhoz terasz, garázs és pince is tartozik.

További váci családi házakért kattintson ide.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Ezt az adatot sem fogja kiplakátolni Rogán Antal

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

Egyre súlyosabb a munkanélküliség Magyarországon

4 millió 746 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,4 százalék.

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

© 2024 (v2.202102)