Vác gyönyörű otthonokkal vár

Vác az agglomeráció egyik legnépszerűbb települése, nemcsak azért népszerű, mert innen könnyen elérhető a főváros, hanem azért is, mert magában a városban is akad bőven munkalehetőség, és szórakozási, kikapcsolódási lehetőség is. Ingatlanárai ugyanakkor kedvezőbbek a budapestieknél és szép lakások, házak közül válogathatunk. Mai összeállításunkban megmutatjuk, milyen gyönyörű otthonokkal várja a Duna-parti város az ideköltözőket.

Igazi kis ékszerdoboz Deákváron

Deákvár belvároshoz legközelebb eső részén egy téglaépítésű társasházban található ez a csodaszép, kétszobás kislakás, melyet nemrég újítottak fel. A felújításnak köszönhetően az ingatlan rezsije alacsony. A lakás gyönyörű berendezést kapott, gépesített konyhabútora a vételár részét képezi, a többi berendezés, sőt még a dekoráció is megvásárolható külön megegyezés alapján.

Szépen felújított lakás Alsóvároson

A vasútállomáshoz és a buszpályaudvarhoz is közel, Alsóváros belvároshoz legközelebb eső részén található ez a nemrég felújított, nappali + 2  fél szobás lakás. A lakáshoz kis erkély is tartozik, vételára a gépesített konyhabútort és az előszobai beépített bútort is tartalmazza.

Családosoknak ideális lakás a belvárosban

Hirdetés

A belváros egy csendes kis utcájában, egy 4 lakásos társasház első emeletén helyezkedik el ez a nappali + 3 szobás lakás. A lakás szép állapotban van, a társasház kertjének ¼-e közös megegyezés alapján saját használatra van, erre garázs is építhető.

Szép családi ház a belvárosban

Két évvel ezelőtt kompletten felújították ezt a nappali + 2 szobás családi házat, mely Vác belvárosában található. Az ingatlannak így igen kedvezőek a fenntartási költségei, elosztása, tágas hálószobái miatt akár 2 gyermekkel is élhető otthon. 30 nm-es terasz és kétállásos garázs is tartozik hozzá.

Művészeknek, nagycsaládnak ideális ház a belvárosban

Egy festőművész építette ezt a felújított családi házat, ezért egy műterem is csatlakozik szinteltolással az ingatlanhoz. Bár csak két hálószobája van, a nagy belmagasságú, 38 nm-es műterem átalakításával további szobák nyerhetők, így nemcsak művészeknek, de nagycsaládosoknak is ideális az ingatlan. A házhoz terasz, garázs és pince is tartozik.

További váci családi házakért kattintson ide.


© 2021 (v2.202102)