Elegáns polgári lakás az V. kerület szívében, befektetőknek is!

Igaz, hogy sokan hívják a Nagykörúton belüli városrészeket belvárosnak, valójában Budapest belvárosa az V. kerület Kiskörút által határolt része. Nem véletlenül a legnépszerűbb célpont a turisták körében, hiszen errefelé található a Váci utca, a Ferenciek tere, a Vörösmarty tér, vagy a gyönyörűen felújított Párizsi Udvar. E patinás épület szomszédságában található Petőfi Sándor utcából hoztunk egy egyedülálló lehetőséget, ami lehet akár új, elegáns otthon vagy befektetés.

A belváros szívében, az V. kerület legfrekventáltabb részén, a Petőfi Sándor utcában találtunk egy elegáns lakást, mely a gyönyörű környezet mellett, tömegközlekedés szempontjából is remek választás. A közelben, busz-, villamosmegálló, az M3-as metró és a Deák Ferenc tér is pár perc alatt elérhető, ahonnan az M1-es, illetve a M2-es metróval utazhatunk tovább. Arról pedig még szót sem ejtettünk, hogy a nagyszerű lokációnak köszönhetően a közelben minden elérhető, ami a mindennapok kényelméhez szükséges. A közeli kis hangulatos utcákban éttermek, kávézók, cukrászdák sora található, emellett számos bevásárlási lehetőséget kínál a környék, és a Duna-part is 6-8 perce sétával elérhető.

Egy gyönyörű szecessziós, hatemeletes társasház harmadik emeletén található ez a felújított, 79 négyzetméteres igazi nagypolgári lakás. Belépve egy kis előtér fogad bennünket, innen pedig azonnal az étkezős konyhába jutunk. Szemben a fürdőszoba található, jobbra egy hatalmas 34 négyzetméteres szoba, balra pedig a nappali, ahonnan egy hálószoba nyílik.  A nagyméretű szobát akár le is lehet választani és önálló kis garzonná alakítani, erre egyébként már engedély is van.

Az ingatlant korábban felújítottak, így a lakás teljes egésze új burkolatokat kapott, valamint új fürdőszobai szaniterek, csaptelepek, illetve légkondicionáló berendezés került beépítésre.

A közel három és fél méter belmagasságnak és a hatalmas ablakoknak köszönhetően a lakás egész nap fényárban úszik.

Hirdetés

Exkluzív belvárosi otthonnak vagy jövedelmező befektetési lehetőségnek is kitűnő választás, hiszen ahogy korábban szó volt róla, akár két kisebb lakás is kialakítható és egyenként kiadható.

A társasházat is felújították, így a lakás színvonalához illően tiszta, biztonságos, rendkívül kulturált, lifttel és kamerával felszerelt.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla ingatlan támogatta.


© 2021 (v2.202102)