Angyalföld: családi otthon a belváros szomszédságában!

Angyalföld szívéből, a kertvárosias ugyanakkor a belvárostól alig 10 percre fekvő részről, a Béke tér környékéről hoztunk egy újszerű lakást, mely tökéletes családi otthon, akár 2-3 gyermekkel is!

A XIII. kerületi Béke tér és környékénél keresve sem talál jobbat, ha kertvárosi hangulatra vágyik, ugyanakkor a belváros közvetlen közelében maradna. A környék telis-tele van zölddel, szépen karbantartott parkok, modern játszóterek várják a családokat, emellett pedig a mindennapok kényelméhez szükséges szolgáltatások is rendelkezésre állnak. A környéken számos bolt, egészségügyi intézmény, okmányiroda, posta, bankfiók és más kisebb üzletek tucatja várja a lakókat, ugyanakkor a belváros is 10 perc alatt elérhető, még tömegközlekedéssel is.

A 14-es villamossal 10 perc alatt a Lehel térre érhetünk, a közelben pedig számos busz megáll, amivel többek között a Keleti Pályaudvar is könnyedén megközelíthető, emellett innen pár percre található az 1-es villamos Róbert Károly körúti megállója is. Egyszóval kifejezetten családbarát környék Angyalföld ezen része, így egy többgyermekes családoknak is kényelmes otthont mutatunk mai cikkünkben.

Az alábbi lakás egy 2016-ban épült társasház negyedik emeletén található. A 80 négyzetméteres lakás központja a tágas amerikai konyhás nappali, ehhez kapcsolódik három hálószoba és két fürdőszoba, valamint tartozik hozzá egy 10 négyzetméteres erkély is, mely az udvarra néz, így kimondottan csendes.

A konyhában található beépített bútorba prémium kategóriás konyhagépek kerültek beépítésre például, mosogatógép, AEG főzőlap, illetve AEG sütő. Az egyik fürdőszobában esőztetős zuhanyzóval felszerelt épített zuhany, a másikban fürdőkád található. A lakás hűtéséről klíma, a biztonságról pedig riasztórendszer gondoskodik.

A társasház kifejezetten családbarát, a hozzátartozó nagyméretű udvarban játszótér várja a gyermekeseket, valamint ingyenesen használható kerékpártároló és babakocsi tároló is rendelkezésre áll a házban.

A lakáshoz tartozó teremgarázs beállóhely kínál parkolási lehetőséget, illetve két darab egyenként 3 négyzetméteres tároló is megvásárolható.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


© 2021 (v150.202005)