Angyalföld: családi otthon a belváros szomszédságában!

Angyalföld szívéből, a kertvárosias ugyanakkor a belvárostól alig 10 percre fekvő részről, a Béke tér környékéről hoztunk egy újszerű lakást, mely tökéletes családi otthon, akár 2-3 gyermekkel is!

A XIII. kerületi Béke tér és környékénél keresve sem talál jobbat, ha kertvárosi hangulatra vágyik, ugyanakkor a belváros közvetlen közelében maradna. A környék telis-tele van zölddel, szépen karbantartott parkok, modern játszóterek várják a családokat, emellett pedig a mindennapok kényelméhez szükséges szolgáltatások is rendelkezésre állnak. A környéken számos bolt, egészségügyi intézmény, okmányiroda, posta, bankfiók és más kisebb üzletek tucatja várja a lakókat, ugyanakkor a belváros is 10 perc alatt elérhető, még tömegközlekedéssel is.

A 14-es villamossal 10 perc alatt a Lehel térre érhetünk, a közelben pedig számos busz megáll, amivel többek között a Keleti Pályaudvar is könnyedén megközelíthető, emellett innen pár percre található az 1-es villamos Róbert Károly körúti megállója is. Egyszóval kifejezetten családbarát környék Angyalföld ezen része, így egy többgyermekes családoknak is kényelmes otthont mutatunk mai cikkünkben.

Az alábbi lakás egy 2016-ban épült társasház negyedik emeletén található. A 80 négyzetméteres lakás központja a tágas amerikai konyhás nappali, ehhez kapcsolódik három hálószoba és két fürdőszoba, valamint tartozik hozzá egy 10 négyzetméteres erkély is, mely az udvarra néz, így kimondottan csendes.

A konyhában található beépített bútorba prémium kategóriás konyhagépek kerültek beépítésre például, mosogatógép, AEG főzőlap, illetve AEG sütő. Az egyik fürdőszobában esőztetős zuhanyzóval felszerelt épített zuhany, a másikban fürdőkád található. A lakás hűtéséről klíma, a biztonságról pedig riasztórendszer gondoskodik.

A társasház kifejezetten családbarát, a hozzátartozó nagyméretű udvarban játszótér várja a gyermekeseket, valamint ingyenesen használható kerékpártároló és babakocsi tároló is rendelkezésre áll a házban.

A lakáshoz tartozó teremgarázs beállóhely kínál parkolási lehetőséget, illetve két darab egyenként 3 négyzetméteres tároló is megvásárolható.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Elkaszálják a Római partot?

Elkaszálják a Római partot?

Elfogadás előtt az építészeti törvény és készülnek a területre vonatkozó rendezési szabályzatok, így megnyílhat az út az ingatlanbefektetők előtt.

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Nincs veszélyben a sajtó a szuverenitásvédelmi törvény miatt?

Kedden tárgyalták a Fidesz által múlt héten benyújtott szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, és ennek kapcsán Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert kérdezték. 

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel személyesen is beszélt Strasbourgban

Karsai Dániel megrázó szavai az emberek szívéig hatoltak. 

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Februárban néz rá a költségvetésre a kormány

Minden rendben lesz a gazdasági kormányzat szerint, várják a lakossági befektetőket.

© 2023 (v2.202102)