Álomszép házak várnak rád Diósdon!

A budai agglomeráció nem olcsó, de aki szemfüles nagyon szép házakat találhat, elfogadható négyzetméter árakon. Például Diósdon, ami azért is népszerű település, mert az M0-ásnak köszönhetően gyorsan és könnyen megközelíthető Budapestről. Mai cikkünkben innen hozzuk el a legszebb, elfogadható árú családi házakat.

Magazinba illő otthon Diósdligeten

Diósdliget csendes, zöldövezeti utcájában áll az az ikerház, melynek egyik fele most eladóvá vált. Az újszerű állapotban lévő ikerfél kizárólag minőség anyagok felhasználásával épült, alsó szintjén amerikai konyhás, sok ablakos, napfényes nappali, fürdőszoba és külön mosdó található, nappalijából léphetünk ki a tágas teraszra. Beépített tetőterében fürdőszoba és 3 hálószoba helyezkedik el, melyek közül kettő a panorámás erkélyre nyílik, alagsorában kapott helyet a garázs és egy tároló.

Tágas családi ház akár két generációnak Naphegyen

Naphegyen, a Tétényi-fennsíkon található ez a  3 szintes családi ház, melynek csak a földszintjén egy nappali + 3 hálószobás komplett lakrész kapott helyet. A ház tetőterének beépítését elkezdték, beépítették a tetőtéri ablakokat és előkészítették a közműkiállásokat, így itt egy újabb lakrész alakítható ki második generációnak, vagy újabb szobák kaphatnak helyet, hogy a ház nagycsaládosoknak is kellő életteret nyújtson.

Hirdetés

A szuterén szinten kétállásos garázs, egy műhely-tároló és 2 nagyobb szoba kapott helyet, melyek hobbiszobának, kondiszobának ideálisak lehetnek, ide az ipari áram is be van vezetve. A háztól pár perc sétára minden szolgáltatás, buszmegállók megtalálhatók és az M0-ás is közel van.

Nagycsaládosoknak Fenyvesen

Diósd Fenyves részén áll ez a hatalmas, nappali + 5 hálószobás családi ház. Az ingatlan bőven kényelmes egy nagyobb családnak, alagsorában még egy nagyobb szoba és egy szauna is helyet kapott. A ház tágas tereit jól mutatja, hogy több helyen, a galérián, az étkezőben, a nappaliban és a hálószobákban is elfért egy-egy dolgozó-, tanuló sarok, így az ingatlan akkor is kényelmes, ha a nagy család minden tagjának otthonról kell dolgoznia, tanulnia. A tágas családi ház két külön szinten két külön bejárattal rendelkezik, így kétgenerációssá is könnyen átalakítható.

Mediterrán álom Diósdligeten

Diósdligeten, minden szolgáltatáshoz, buszmegállóhoz és Budapest határához is közel áll, ez a két épületből álló mediterrán stílusú ingatlan. A nagyobbik épület 4 hálószobájával már önmagában is kényelmes egy nagyobb család számára, a kisebbik épületben egy 42 nm-es lakrész kapott helyet, ami második generációnak, vagy külön otthoni irodának, vállalkozásnak hasznosítható. Az ingatlan ideális annak is ideális, aki autószerelőként dolgozna otthonról, a 42 nm-es, háromállásos garázs ugyanis szerelőaknával is rendelkezik. A ház 2008-ban épült, kitűnő állapotban van, két terasszal rendelkezik, és gyönyörű kert veszi körbe, fenyőfákkal.

© 2021 (v150.202005)