Tökéletes első lakás nagy terasszal, a Teleki térnél

Aki élete első lakását keresi, az általában megelégszik egy kis lakással is, különösen, ha a lakás jó helyen van, és még egy nagy terasz is tartozik hozzá. Ma egy olyan lakást mutatunk, amelyre a fentiek igazak, sőt még azon sem kell gondolkodnia új tulajdonosának, hogy miből rendezze majd be első otthonát.

A VIII. kerületben, a Magdolna negyedben, a Teleki tér környéke hatalmas változáson ment át az utóbbi időben, új házak épültek és megszépült a kerületnek ez a része. Azon túl, hogy a környék sokkal szebb lett, a közlekedése is kitűnő, hiszen a II. János Pál pápa téren a 4-es metróra, a Blaha Lujza téren pedig a 2-es metróra is felszállhatunk, illetve számtalan villamosjárat is megáll a közelben. Ezen kívül minden fontos szolgáltatás, rendelőintézet, gyógyszertár, boltok, piac is található a környéken.

Itt, egy 24 órás portaszolgálattal rendelkező társasházban vált most eladóvá egy földszinti, 32 nm-es kislakás, amelyhez 11 nm-es terasz tartozik. A lakás rezsije rendkívül alacsony, 25 ezer forintos közös költségében a víz és a fűtés átalány díja is benne van, de minden közmű egyedi mérőórás, így leolvasáskor fogyasztás alapján fizetendő.

Az ingatlan tökéletes azok számára, akik első lakást keresnek, és elhelyezkedéséből adódóan befektetésnek is ideális. Előszobájából nyílik a fürdőszoba és az amerikai konyhás nappali, ahonnan a tágas, térkővel burkolt teraszra léphetünk ki.


A terasz, bár nem kertkapcsolatos, a kertre néz, így remek kikapcsolódási lehetőséget kínál nyugodt, zöldkörnyezetben, és jó időben meghosszabbítja a nappali életterét. Ezen kívül a nagy üvegezett teraszajtónak köszönhetően a lakás gyakorlatilag fényárban úszik.

A lakás berendezésénél a rendelkezésre álló teret a lehető legpraktikusabban használták ki. Fiatalos, modern berendezése, akár meg is vásárolható, így ezen sem kell gondolkodnia annak, akinek tényleg ez lesz az első lakása. De ha valaki befektetés céljából venné meg a lakást, annak is könnyebbséget jelent, hogy akár bútorokkal együtt is megvásárolhatja az ingatlant.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

Német-orosz csúcstalálkozó készülődik – telefonon

A szombati nap történései - dióhéjban.

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Eljött a Kánaán: ingyen garázs és gépesített konyha az új lakásoknál - Klasszis podcast

Lesz-e a jövőben árcsökkenés az új lakásoknál? És mi van, ha építeni szeretnénk? Meddig tart a lakáspiac mélyrepülése? Ezekre válaszolnak szakértőink.

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Már megint a gazdagok járhatnak jól Orbán Viktorék új sarcával

Csak a privátbanki ügyfelek éves százmilliárdokat nyerhetnek a drasztikus új kamatadó-rendelet után.

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

Visszatér a sötét korszak: startra kész a "népi" ellenőrzés

62 termékkel indul július 1-jén az állami árfigyelő rendszer.

© 2023 (v2.202102)