Vírus, baktérium és allergia-mentes otthonok a Dózsa György úti metróhoz közel

Az utóbbi hónapok járványhelyzete a kevéssé óvatosakat is ráébresztette arra, milyen fontos az egészség. Ezúttal egy olyan új házat mutatunk, ahol nem csak az allergiások, de a betegségektől tartók is biztonságra lelnek. A lakások hűtését és fűtését is itt úgynevezett hőcserélős rendszer biztosítja, amely – beépített légtisztítójának köszönhetően – kiszűri a polleneket, port, más allergéneket, sőt, a vírusok és a baktériumok nagy részét is. Másik pozitívuma az alacsony fenntartás, mely jelentős költségmegtakarítást eredményez.

A Dózsa György úti metrómegállótól mindössze egy percnyire, frekventált mégis csendes utcában épül a Pacific Park projekt, mely nem csak elhelyezkedése miatt, hanem műszaki tartalma okán is kiemelkedő beruházás.

A Pacific Park lakásai, ahogy az a nevéből is kiderül a belvárosi nyüzsgésben hivatottak békés, élhető otthont nyújtani. Az M3-as metrónak köszönhetően, a Westend, a Deák Ferenc tér is 5-8 perc alatt elérhető, ugyanakkor a Hősök tere és a Városliget is csupán egy karnyújtásnyira van, így nem is választhatnánk jobb környéket, ha fontos a belváros gyors és könnyű megközelíthetősége, ugyanakkor a számos kikapcsolódási lehetőséget kínáló zöld részek is közelében keresgélünk. A közelben kerékpárút várja a bringázókat, az autóval közlekedőknek pedig nem kell a nehézkes parkolás miatt aggódni, a lakópark alatt mélygarázs kínál kényelmes parkolási lehetőséget.

A kiváló közlekedés, a jó elhelyezkedés mellett az ultramodern műszaki megoldások miatt válik egy beruházás prémium kategóriássá. Ez nincs másképpen a Pacific Park esetében sem, mely a legkorszerűbb megoldásokat kínálja leendő lakóinak.

A Pacific Park nappali+1, nappali +2 szobás, illetve nappali+3 szobás lakásokat kínál

Tökéletes választás a Váci úti irodákban dolgozóknak, akik a belváros közvetlen közelében keresnek minőségi új lakást és nem utolsó sorban hosszú távon értékálló ingatlant kereső befektetőknek.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)