Vírus, baktérium és allergia-mentes otthonok a Dózsa György úti metróhoz közel

Az utóbbi hónapok járványhelyzete a kevéssé óvatosakat is ráébresztette arra, milyen fontos az egészség. Ezúttal egy olyan új házat mutatunk, ahol nem csak az allergiások, de a betegségektől tartók is biztonságra lelnek. A lakások hűtését és fűtését is itt úgynevezett hőcserélős rendszer biztosítja, amely – beépített légtisztítójának köszönhetően – kiszűri a polleneket, port, más allergéneket, sőt, a vírusok és a baktériumok nagy részét is. Másik pozitívuma az alacsony fenntartás, mely jelentős költségmegtakarítást eredményez.

A Dózsa György úti metrómegállótól mindössze egy percnyire, frekventált mégis csendes utcában épül a Pacific Park projekt, mely nem csak elhelyezkedése miatt, hanem műszaki tartalma okán is kiemelkedő beruházás.

A Pacific Park lakásai, ahogy az a nevéből is kiderül a belvárosi nyüzsgésben hivatottak békés, élhető otthont nyújtani. Az M3-as metrónak köszönhetően, a Westend, a Deák Ferenc tér is 5-8 perc alatt elérhető, ugyanakkor a Hősök tere és a Városliget is csupán egy karnyújtásnyira van, így nem is választhatnánk jobb környéket, ha fontos a belváros gyors és könnyű megközelíthetősége, ugyanakkor a számos kikapcsolódási lehetőséget kínáló zöld részek is közelében keresgélünk. A közelben kerékpárút várja a bringázókat, az autóval közlekedőknek pedig nem kell a nehézkes parkolás miatt aggódni, a lakópark alatt mélygarázs kínál kényelmes parkolási lehetőséget.

A kiváló közlekedés, a jó elhelyezkedés mellett az ultramodern műszaki megoldások miatt válik egy beruházás prémium kategóriássá. Ez nincs másképpen a Pacific Park esetében sem, mely a legkorszerűbb megoldásokat kínálja leendő lakóinak.

A Pacific Park nappali+1, nappali +2 szobás, illetve nappali+3 szobás lakásokat kínál

Tökéletes választás a Váci úti irodákban dolgozóknak, akik a belváros közvetlen közelében keresnek minőségi új lakást és nem utolsó sorban hosszú távon értékálló ingatlant kereső befektetőknek.

 

A cikk megjelenését a lakópark értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Érvényesül-e a „játékok finanszírozzák magukat” elv?

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Mintegy 600 tonnányi öntvényből készülnek el a majdani reaktortartályt alkotó részegységek a Roszatom szentpétervári gyárában.

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

© 2024 (v2.202102)