Nagyon szép erkélyes, teraszos kis lakásokat hoztunk Budapestről

Sokan szeretnének kertes házban vagy legalább kertkapcsolatos lakásban élni, de ha csak egy kis lakásra futja, jó ha az legalább erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. Különösen, ha valamelyik nagyvárosban, például Budapesten élünk. Mai bejegyzésünkben a fővárosból hoztunk nagyon szép erkélyes, teraszos kis lakásokat.

Két terasszal Rákospalotán

Rákospalota és Újpest határán bukkantunk erre a nappali + 2 szobás lakásra, mely 2 terasszal is rendelkezik. Az egyik terasz a nappaliból, a másik a 2 hálószobából nyílik. A 2002-ben épült ingatlan nagyon szép állapotban van.

Felújított konyhával a XX. kerületben

2019-ben újították fel a konyháját ennek a 2 szobás lakásnak, mely a XX. kerületben, egy tíz emeletes, csúsztatott zsalus ház 9. emeletén található. A lakás egy szépen kialakított loggiával rendelkezik, amely parkra néz.

Pici, de csinos erkéllyel Tisztviselőtelepen


Ennek a VIII. kerületi, tisztviselőtelepi lakásnak az erkélye jó példa arra, hogy egy pici erkélyt is ki lehet használni. Épp, hogy csak ki lehet ülni, de arra pont jó, hogy a reggeli kávénkat itt fogyasszuk el, és néhány cserép virág is elfér a korláton. Az erkélyhez hasonlóan a lakás is nagyon pici, de a belmagasságot galériaággyal jól kihasználták.

Nagy erkéllyel Kelenföldön

A XI. kerületben, a Kondorosi lakóparkban található ez a másfél szobás, szép állapotban lévő kislakás. Az ingatlanhoz 11 nm-es erkély tartozik, ami akárcsak a szobák, belső parkra néz. A lakás ára tartalmazza az összes beépített bútort, de igény szerint a többi berendezés is megvásárolható.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Ez is ritka: egyszerre szólalt meg Putyin és Zelenszkij

Mutatjuk a főbb hétfői történéseket.

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Sokan vágynak négynapos munkahétre, de van egy nagy bökkenő

Világszerte egyre több vállalalat vezeti be kísérleti jelleggel a négynapos munkahetet. A tapasztalatok egyelőre igen vegyesek.

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Sírva fakad, ha meglátja, mennyibe kerül egy euró

Már-már kezdtük azt hinni, hogy minden rendben lesz a forinttal, az euróval szembeni 400-as szint például tisztességes távolságba került, ám hétfőn ismét jött a feketeleves.

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Gyorsan szót fogadott a rendőrség Magyar Péternek

Az országos rendőrfőkapitány belső vizsgálatot rendelt el a sajtóban megjelent állítások, valamint „Magyar Péter nyilatkozata, bejegyzése és vélelmei” miatt.

© 2024 (v2.202102)