Luxus Pest szívében, avagy: a helyszín mindenek felett!

Az V. kerület, azaz Pest legbelső részei mindig is kiemelt környéknek számítottak, de az utóbbi 10-20 évben végérvényesen felértékelődtek erre az ingatlanok. Most egy gazdát kereső, nappali-étkező-konyhás, plusz két tágas hálószobás luxus-gyöngyszemet mutatunk az Amerikai Nagykövetség szomszédságában.

Errefelé, a Bank Center, a Hold utcai Belvárosi piac és az Amerikai Nagykövetség közvetlen szomszédságában leltünk tehát most egy frissen, luxus színvonalon, első osztályú anyagokkal felújított, kellően tágas, a tehetősebbeknek vagy a külföldieknek mégis azért még elérhető árú emeleti, utcai nappali-étkező-konyhás, plusz két tágas hálószobás, dupla fürdős luxuslakásra.

Nem csak elbűvölő, de elegáns, egyedi és elsőrangú anyagokkal felújított ez a Hold utcai, emeleti, utcai nézetű luxusotthon, melyet mai kor igényeit legmesszebbmenőkig figyelembe véve alakítottak át. Ennél jobb helyen pedig keresve sem találunk lakást. A városnak tényleg a szívében vagyunk, itt minden lehetséges intézmény a közelben van, az utca mégis nagy fákkal beültetett, parkos hangulatot adva a környéknek. Amit csak tovább fokoz a szépen felújított Szabadság tér, illetve a ház mellett épülő vadonatúj fitnesz-wellness központ is.

De a csodálatos Kossuth tér (a Parlamenttel, a Dunával), a Szent István Bazilika és a környező számos menő étterem, vagy a tucatnyi kisebb nagyobb galériával csábító hangulatos Falk Miksa utca, vagy éppen a Szent István körút és a Margit-sziget sincsen ide messze. Még közelebb esik két további modern zöldfelület is, az Olimpia Park és a Honvéd tér. Sőt, 10-10 percnyi sétára van ide a Nyugati tér, a Deák tér, vagy épp az Andrássy út is!


Visszakanyarodva a lakásra: a frissen és teljes körűen felújított nappali-konyha-étkező, plusz két tágas hálószobás, összesen 85 négyzetméternyi, tehát kellően “szellős” otthon most igényes vásárlóját keres. Valószínűleg nem is lesz sokáig a piacon, hiszen nem csak a környék hibátlan, de a most kiemelten divatos art deco és a modern stílust keverve lett felújítva (ahogyan a képek is mutatják) – tehát várhatóan sok tehetős ingatlant kereső szeret majd bele. Ez utóbbit valószínűsíti a lakás valós kinézete is.

Az Art Deco és a modern stílus keveréke

Mi több, különleges az is, hogy bár patinás (szépen karbantartott) régi házról van szó, a lakás nem körfolyosóról nyílik, hanem a folyosó egy olyan, utolsó szakaszáról, ahol gyakorlatilag 25 négyzetméternyi, saját használatú elő-teraszt, vagy ha úgy tetszik: hátsó-teraszt alakíthatunk ki (lásd a képünkön).

Szó volt arról is, hogy nem csak hátulról a folyosó felől, hanem az utca felől is csendes a lakás, hiszen a belváros ezen része kellően „forgalom-csillapított”, a „csendes, belvárosi természetközeliséget” Hold utcát övező nagy fák még tovább fokozzák. Azaz a nyüzsgő belváros kellős közepén lelheti meg a nyugalom szigetét az, aki ilyen különlegességet keres magának. Ráadásul: mivel utcafronti az ingatlan, így szokatlanul világos, napsütötte lakásról van szó.

Nappali-étkező

A luxus kelléke az is – ahogyan szó volt már róla –, hogy minden hálóhoz legyen fürdő. Itt is így van a két nagyszoba esetén egy-egy külön fürdő van. A nagyobbik fürdőszoba azért is egyedi, mert egy víztiszta hatalmas üvegfal választja el a hálótól. (Ezt az átláthatóságot természetesen igény szerint lehet módosítani különböző modern takaró elemekkel.) Emellett a világítást is kiemelt figyelemmel tervezték: egyedi gyártású (!) lámpákat, világítótesteket vonultat fel a lakás, és ügyeltek arra, hogy diszkrét, de mégis egészen különleges legyen a lakás megvilágítása, jól lehessen játszani a fényekkel.

Fények a hálóban

A luxus attól is igazi luxus, hogy a felújítás során használt szaniterek, beépített díszítések és anyagok minősége kompromisszum-mentes! Hiszen aki idén teljes körűen felújította, a lehető legjobbat választotta miden esetben. Mit jelent ez? Azt, hogy a szaniterek például a Hansgrohe és a Duravit márkáktól származnak, a burkolatok pedig nem a diszkont építőanyag áruházak akciós ajánlatából, hanem a négyzetméterenként 10-20 ezer forint árkategóriából lettek kiválasztva a felújításhoz!

Ha mindez nem lenne elegendő, akkor a lakás igényes berendezése a ma nagyon trendi, az emlegetett art deco és a modern stílus keveréke. Mindezeken felül a konyhagépeket az új tulajdonos egy értékhatárig ki tudja választani, mivel ezeket is tartalmazza a vételár; a lakást felújító tulajdonos ugyanis nem akarta senkire ráerőltetni, hogy milyen eszközben süssön, főzzön.


A cikket a luxusingatlan értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

Végösszeg a májusi átadó után várható.

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Az immár négy politikai ciklus során felépített sajátos magyar társadalmi-gazdasági-politikai szisztémával nem lehet egy újabb évtizedet eltölteni az integrációs szervezetben. 

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

© 2024 (v2.202102)