Itt az utolsó lehetőség, hogy exkluzív hegyvidéki villába költözzön!

Buda egyik legelegánsabb részéről Sasadról hoztunk egy gyönyörű villaépületet, ahol már csak két szabad lakás eladó, így nem árt igyekezni, ha exkluzív hegyvidéki panorámás otthonra vágyik!

Sasad és Farkasvölgy határán járunk, elegáns kertvárosi környezetben. A környék budai viszonylatban is kiemelten jó elhelyezkedéssel bír, kellemes zöld környezet, friss levegő és kiváló közlekedési kapcsolatok jellemzik Sasad ezen részét. Ha Budán keres exkluzív panorámás villa lakást csapjon le a Sasadi 176 utolsó lakásinak valamelyikére!

A Sasadi 176 elegáns, nyugodt környezetben épül, ugyanakkor könnyen és gyorsan megközelíthető innen a Kelenföldi metróvégállomás, a BAH-csomópont, vagy a MOM Park. A villaépület exkluzivitását az alacsony lakásszám, a minőségi kivitelezés és a nívós környezet adja. A Sasadi 176 épületében már csak egy földszinti kertkapcsolatos lakás és a második emeleten található exkluzív penthouse szabad.

Az egyedüli panorámával rednelkező penthouse lakás N+4 szobával rendelkezik, melyhez a hatalmas erkélyen túl, jakuzzival felszerelt tetőterasz is párosul. A földszinti lakásban N+3 szoba található, 26 négyzetméteres terasz és kertkapcsolat tartozik hozzá.

Az exkluzív megjelenés mellett a Sasadi 176 műszaki tartalma is messze meghaladja az átlagot. A lakások fűtéséről a legmodernebb mennyezeti hűtő-fűtő rendszer és padlófűtés kombinációja gondoskodik. A lakók kényelmét szolgálja a lift, mellyel a lakások a teremgarázsból közvetlenül megközelíthetők.

Hirdetés

A hangulatos budai környékhez illően a házhoz parkosított, fákkal övezett közös használatú kert tartozik, mely tökéletes helyszíne a nyugodt kikapcsolódásnak.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


© 2021 (v150.202005)