Ha családdal költözne: kényelmes, új építésű otthonok!

Ezúttal olyan projekteket és új építésű ingatlanokat gyűjtöttünk össze, melyek családok számára is kényelmes, élhető otthonokat kínálnak. Budapesten és vidéken is keresgéltünk és hoztunk néhány kiváló ajánlatot, melyek tökéletes választásnak bizonyulnak családdal is!
Kezdjük a fővárossal, ahonan több ajánlatot is hoztunk, melyek között minden család megtalálhatja a számára tökéletes lakást.

Zuglót gyakran választják a kisgyermekes családok, az Ilka utcában épülő Egressy Liget pedig kifejezetten zölddel teli lakópark lesz. Az épületek között egy ligetes parkot hoznak létre, melyet kizárólag az ittélők használhatnak. A lakópark kínálatában minden család megtalálja a számára kényelmes lakást, melyek ráadásul rövid időn belül költözhetőek is.

A XIII. kerületben épülő Westfalia, nem csak az elhelyezkedése, hanem koncepciója miatt is tökéletes választás lehet azoknak a családoknak, akiknek fontos, hogy ne egy több száz lakásos lakóparkban, hanem kis lakásszámú társasházban éljenek. A Westfalia társasház lakásinak mindegyike rendelkezik erkéllyel vagy terasszal, ráadásul CSOK is igénybe vehető a vásárláshoz. A környéken minden fontos intézmény megtalálható, ami a kisgyermekesek esetében elengedhetetlen. Bölcsőde, óvoda, iskola, orvos, gyógyszertár és játszótér is van a közelben.


A IX. kerület is régóta a családok kedvence, Ferencváros egyik legjobb részén, közel a Duna-parthoz épül a Pápay Park. Jól frekventált, kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkező, ugyanakkor csendesebb környéken kínál 40-80 nm közötti, 2-3 szobás lakásokat, ráadásul a környék árait figyelembe véve kedvező áron.

A XI. kerületben, a Bartók Béla és a Somogyi út találkozásánál épül az Unipark, mely tökéletes alternatíva, ha megfizethető áron keres budai otthont családjának. A társasház 2-3 szobás lakásai családoknak is kényelmes, élhető otthona lehet.

Ha gyermekkel sem mondana le a belvárosi élet előnyeiről, tökéletes választás a Csengery Palace, mely a Teréz körúttól két utcányira épül. A társasház lakásai a felhasznált anyagok és a műszaki tartalmat tekintve is magas minőséget képvisel, kínálatában 1 és 1+3 félszobás közötti lakástípusokból válogathat, ha belvárosi minőségi otthont keres.

Ha a fővárostól kicsit távolabb költözne, ugyanakkor annak vonzáskörzetében maradna, kiváló alternatívát nyújt Vác vagy Biatorbágy.

A váci Verde Vita lakópark Budapesttől tömegközlekedéssel és autóval is elérhető távolságban épül. A Verde Vita lakásai a Duna-parton, hangulatos zöld környezetben kínálnak kifejezetten családias otthonokat. A lakáskínálatban fellelhető nagyobb lakások akár 2-3 gyermekes családoknak is kényelmes otthona lehet. Ideális választás, ha nyugodt, vízparti környezetben, távol a városi forgatagtól élne családjával.

A biatorbágyi Tópark lakópark Kelenföldtől nem messze kínálja már elkészült lakásait. A különleges “város a városban” projekt óriási előnye, hogy helyben elérhető minden, amire egy családnak szüksége lehet a mindennapokban. A lakóparkban többek között óvoda, bölcsőde, iskola, bevásárlási és sportolási lehetőség is rendelkezésre áll.

Végül egyik kedvelt vidéki városunkból, Kecskemétről is hoztunk egy nagyszerű lehetőséget. A Live Lakóparkban szinte nulla energiaigényű lakások épülnek, összesen hat épülettömbben, melyeket egy hatalmas belső zöld kert ölel körbe. A lakópark közvetlen közelében számos bevásárlási lehetőség, óvoda, általános iskola, zeneiskola, középiskolák, valamint gyógyszertár is megtalálható.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)