Magazinba illő szépségek: Pécs legszebb lakásai!

Pécs város nevének hallatán általában a jó nevű egyetem, a hangulatos belváros vagy a kulturális értékek jutnak eszünkbe, mi most azonban az ingatlanfelhozatalra voltunk kíváncsiak. Ezúttal déli nagyvárosunkban keresgéltünk eladó ingatlanok után és magazinba illő szépségeket találtunk.

Bár Budapesten válogathatunk a legnagyobb ingatlankínálatból, vidéki nagyvárosaink is gyönyörű ingatlanokat kínálnak, ezúttal dél felé vettük az irányt, hogy megmutassuk a legszebb eladósorban lévő lakásokat!

Válogatásunk első tagja a belvárosban, Széchenyi tértől pár perces sétára található. A  92 négyzetméteres, hangulatos lakás nappalival, három hálószobával és két fürdőszobával rendelkezik. Az ingatlan teljeskörűen felújított, lakberendezői tervek alapján igényesen kivitelezett és berendezett, tökéletes állapotban várja leendő tulajdonosát.

A történelmi belvárostól néhány percre, a Heim Pál utcában bukkantunk erre az elegáns, magas minőségben felújított lakásra. A 103 négyzetméteres lakás étkezős nappalival, külön nyíló konyhával, három hálószobával és három fürdőszobával rendelkezik. A lakás műszakilag és esztétikailag is kifogástalan állapotban van.

Az alábbi lakásra a Felsőmalom utcában bukkantunk. A felújított 61 négyzetméteres lakásba előszoba, étkezős nappali, konyha gardróbos hálószoba, fürdőszoba és dolgozószoba található. A gyönyörűen berendezett lakást bútorokkal és berendezési tárgyakkal együtt is van lehetőség megvásárolni.

Válogatásunk utolsó tagja egy belvárosi luxuslakás, melyben előszoba, nappali, konyha, három hálószoba és két fürdőszoba kapott helyet, valamint egy erkély is kapcsolódik hozzá. Az ingatlan műszakilag és esztétikailag is teljeskörűen felújították.

Érdekelnek más pécsi ingatlanok is? Ide kattintva megtekintheted teljes kínálatunkat!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

Végösszeg a májusi átadó után várható.

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Az immár négy politikai ciklus során felépített sajátos magyar társadalmi-gazdasági-politikai szisztémával nem lehet egy újabb évtizedet eltölteni az integrációs szervezetben. 

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

© 2024 (v2.202102)