Lenyűgöző ingatlanok: Leányfalu legszebbjei!

Leányfalu a Dunakanyar egyik kivételes szépségű települése ráadásul csak 27 kilométerre fekszik a fővárostól.  A Visegrádi-hegység lábánál elterülő település gyönyörű természeti környezete és fekvése már a 19. század második felében feltűnt a pesti polgárságnak és villákat kezdtek építeni a területre. Ma is lenyűgöző ingatlanokat találunk errefelé, sőt egy termálvizes strandfürdő is épült a településen.
Mai válogatásunkhoz az eladó sorban lévő luxusvillákból szemezgettünk. Mutatjuk a legszebbeket!

Válogatásunk első tagja egy 2008-ban épült mediterrán stílusú villa, mely több mint 3000 négyzetméteres telken helyezkedik el. A nyolc szobás villa számos extrával van felszerelve, a rezsiköltsége pedig rendkívül alacsony a geotermikus hűtő-fűtő rendszernek, a napelemeknek és a saját kútnak köszönhetően.

A minimalista luxus híveinek figyelmébe ajánljuk a következő ingatlant, mely nem csak megjelenésében különleges, hanem gyönyörű természeti környezetét tekintve is.  A 193 négyzetméteres ingatlan 2019-ben épült, 2+2 félszobával rendelkezik a hatalmas üvegfalaknak köszönhetően pedig nem csak nagyon világos az ingatlan, de a kilátás is lenyűgöző.

Inkább az elegáns stílusban megálmodott otthonokat részesíti előnyben? Ez a domboldalban elhelyezkedő 400 négyzetméteres villa éppen ilyen. A kétlakásos, panorámás ingatlanhoz olyan extrák tartoznak, mint medence, szauna és borospince.


Több mint 7000 négyzetméteren elterülő birtok is az Öné lehet, amin egy 400 négyzetméteres ház, egy vendégház és egy erdős terület kapott helyet. A nagy üvegfelületekkel rendelkező 400 négyzetméteres házhoz különböző tájolású teraszok, szauna és feszített víztükrű fűthető medence tartozik.

 

Ha érdekelnek további ingatlanok Leányfalun, kattints ide és nézz szét teljes kínálatunkban!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Előfordul, hogy néha beszélünk” – válaszolta Medgyessy Péter arra a kérdésünkre, hogy mikor beszélt utoljára Orbán Viktor miniszterelnökkel.

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

A Kúria Önkormányzati Tanácsa megsemmisítette a Magyar Rádió egykori épületeire helyi rendeletben kimondott változtatási tilalmat.

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Az olimpiai  játékokra való felkészülés jegyében a hatóságok széles körű tisztogatásba kezdtek, de a helyi börtön alig bírja kapacitással.

© 2024 (v2.202102)