Régi idők hangulata, rengeteg lehetőséggel, Pasaréten

Ha ingatlant keresünk, akkor az első szempont a vásárlásnál mindig a lokáció. A II. kerületben, Pasarét az egyik legnépszerűbb környék, sokan álmodnak arról, hogy egyszer majd itt vásároljanak egy villát, vagy legalábbis valamelyik patinás villa egyik lakását. Ennek megfelelően az árak is magasak. Innen hoztunk most egy régi idők hangulatát idéző, sok lehetőséget rejtő, kedvező árú ingatlant, aminél még jelentős értéknövekedéssel is számolhatunk.

Pasaréten, a Szilágyi Erzsébet fasornál, egy 1929-ben, Gaál Lajos építész tervei alapján épült, gyönyörű villa magasföldszintjén található ez a 162 nm-es, tágas, világos villalakás, mely 19,5 nm-es terasszal is rendelkezik. Az ingatlan majdnem az egész szintet elfoglalja, igazi nagypolgári hangulatú otthon, mely méretének és elhelyezkedésének köszönhetően, nemcsak lakásnak, hanem irodának, rendelőnek is ideális.

 

A lakás nagy belmagassággal rendelkezik, de eredeti stukkóival, nyílászáróival is őrzi még az épület korabeli hangulatát. A villamos vezeték már cserére szorul, fűtését konvektorok biztosítják, de lehetőség van cirkófűtés kialakítására is. Ezen kívül csak kisebb esztétikai felújítás szükséges, ezért kiváló alapanyag, ha valaki egy igazi luxusingatlant szeretne a saját ízlése szerint kialakítani, amihez most remek áron hozzájuthat.

Az ingatlannak helyet adó patinás épület jelenlegi állapotában is gyönyörű, őrzi a klasszikus budai villák hangulatát és néhány éven belül a felújítására is lehet számítani, ami után elnyeri régi pompáját, így ha valaki meglátja benne a fantáziát, és a lakást is felújítja, akkor jelentős értéknövekedésére is számíthat.

Ahogy már említettük, a tágas lakás majdnem az teljes szintet elfoglalja, rajta kívül, csak egy kisebb, 30 nm-es lakás található a szinten. A másik lakás alatt található egy garázs, ami külön megvásárolható, illetve tartozik az ingatlanhoz két tároló is, melyek a vételár részét képezik.


Az ingatlan 4 szobával, 2 ablakos fürdőszobával és gardróbbal is rendelkezik, kiváló elosztásának köszönhetően sokféleképpen alakítható, családi otthonnak, irodának, rendelőnek is tökéletes. Elhelyezkedése kiváló, a Szilágyi Erzsébet fasornak és a Széll Kálmán tér közelségének köszönhetően remek közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, ugyanakkor mégis csendes, tágas, jól kihasználható terasza zöldre néz.

Szeressen bele ebbe a rendkívüli adottságokkal rendelkező ingatlanba, álmodja meg itt új otthonát, vállalkozását!

A cikk megjelenését az ingatlan hirdetője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)