Home office-hoz a legjobb lakás Pestújhelyen, parkos környezetben

A home office úgy tűnik hosszabb távon is velünk marad, így már egyáltalán nem szempont, hogy a munkahelyünk közelében éljünk. Mai cikkünkben a XV. kerületből, Pestújhelyről hozunk egy szépen felújított kislakást.

A home office-nak van negatív, de azért van pozitív oldala is. Már nem kényszerülünk arra, hogy a belvárosban vásároljunk lakást, ahol nagyítóval kell keresni a zöldövezetet, és legtöbb esetben még egy kis erkélyünk sem lehet, és nem kell többé albérletben élnünk, csak azért, mert egy belvárosi lakást nem engedhetünk meg magunknak, miközben valamelyik külső kerületben, parkos környezetben lenne lehetőségünk egy saját otthonra.

A XV. kerületi Pestújhely például épp ideális környék ahhoz, hogy kicsit kijjebb költözzünk, a városrész legjobb környékén, csendes, parkos övezetben találtuk ezt a kétszobás, erkélyes lakást, mely egy téglaépítésű társasház első emeletén helyezkedik el.

 

 

Az ingatlan rendkívüli előnye, hogy vastag falai télen tartják a meleget, nyáron viszont kellemes hűvös hőmérsékletet biztosítanak, ugyanakkor a 10 évvel ezelőtt történt fűtéskorszerűsítésnek köszönhetően, amikor a gázkonvektorokat cirkó fűtésre cserélték, fenntartása is sokkal kedvezőbb és környezetkímélőbb. De nem a fűtés volt az egyetlen dolog, amit megújítottak a lakásban, hiszen az ingatlan komplett felújításon esett át, melynek során cserélték az összes vezetéket és a fürdőszoba is megújult.

A lakásnak rendkívül jó az elrendezése, a két szoba külön nyílik, így fiatal párok, vagy akár egy gyermekes családok számára is ideális lehet. Erkélye és ablakai is mind parkra néznek, a fürdőszobának is van ablaka, így szellőztethető. A konyhai tárolást egy kamra is segíti, de a pincében is van egy tároló. A szobák parkettásak és minden ablakon van redőny is.

Az ingatlan rendkívül jól ellátott övezetben helyezkedik el, a közelben bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő is található. A közlekedés is kiváló, tömegközlekedéssel 30 perc alatt, autóval 20 perc alatt a Deák téren lehet lenni, ha valakinek a belvárosban van elintéznivalója.


A parkos, csendes környezet, a télen energiatakarékosan fűthető, nyáron pedig hűvös lakás ideális home office-hoz, jó időben akár a laptoppal is kiülhetünk az erkélyre, ami természetesen a reggeli kávé, vagy esténként egy pohár bor elfogyasztásához is kitűnő helyszín.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)