Minőségi új otthonok központi elhelyezkedéssel!

Mai válogatásunkban olyan új építésű lakásokat hoztunk, melyek központi részeken helyezkednek el, így közlekedés és infrastruktúra szempontjából is kiemelkedők.

A XI. kerület egyik legjobb részén, a Bartók Béla úton kínálja az UniPark Buda jól kihasználható, praktikus lakásait, a régi Griff Hotel átépítésével. A környék kifejezetten jól ellátott mind szolgáltatások mind közlekedés szempontjából. A 4-es metró, villamosjáratok és számos buszjárat biztosítja, hogy a fővároson belül bárhova rövid idő alatt és kényelmesen eljuthassunk. A társasházban egy és egy plusz két félszobás lakások között válogathatunk, a kisebbeket a befektetőknek, egyedülállóknak ajánljuk, a nagyobb lakások pedig akár családosoknak is kényelmes otthona lehet.  

A Magdolna Ház, a VIII. kerület legdinamikusabban fejlődő részén kínál környezetbarát otthonokat. Azon túl, hogy az állandó fejlesztéseknek köszönhetően ebben a városrészben még mindig várható értéknövekedés, közlekedés szempontjából is kiemelkedő. A társasháztól sétatávolságra található M2-es, M4-es metró megállója, illetve a 4-es, 6-os villamosok és az 1-es villamos vonala is. Egyetemistáknak és befektetőknek kiemelten fontos lehet, hogy innen három egyetem is csak karnyújtásnyira van. (Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Semmelweis és az ELTE néhány kara)

A XI. kerület parkokkal körülvett ugyanakkor belvárosias, jól ellátott részén hamarosan elkészülnek a Gama Residence lakásai. A Márton és a Gát utca sarkán épülő modern társasház a látványos kivitelezés mellett elhelyezkedés szempontjából is kiemelkedő. Gyermekesek szempontjából fontos lehet, hogy bölcsőde, óvoda és iskolák, valamint számos park és játszótér van a közelben, ugyanakkor a mindennapokat jócskán megkönnyíti, hogy a Lurdy Ház is csak 10 perc sétatávolságra van, ahol élelmiszerbolt, bank és más üzletek is megtalálhatók. Emellett az M3-as metró Klinikák metrómegállója is csupán 5-6 perc sétával elérhető.

Szintén a IX. kerületben fejeződik be a Metrodom City Home lakópark utolsó L-M üteme, melynek keretében összesen 291 minőségi lakás készül el, melyekhez a beruházótól megszokott módon extra lakóparki szolgáltatások is tartoznak. Az M3-as metró innen is nagyjából 10 perc alatt elérhető, valamint a közelben áll meg a 2-es villamos is. A lakópark közvetlen környezetében üzletek, vendéglátóhelyek találhatók, valamint a Duna-part is közel van. A Metrodom City Home kínálatában okosotthon rendszerrel és a legmodernebb műszaki megoldásokkal felszerelt otthonok közül válogathat.

Végül a XIII. kerület központhoz közel eső részéről is hoztunk egy projektet. A Westfália a Lőportár utcában épül, ahonnan egy villamosmegálló a Lehel tér, de gyalog is 10-15 perc alatt a Nyugati térre érhetünk. A közelben bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár és játszótér is található, valamint számos bevásárlási lehetőség áll rendelkezésre. A társasház tökéletes választás, ha közel maradna a belső részekhez, ugyanakkor egy nyugodt, családias társasházban képzeli el az életét. A lakások változatos méretben elérhetőek, illetve mindegyikhez tartozik erkély vagy terasz.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)