Székesfehérvár központjában tágas családi otthon!

Mai cikkünkben Székesfehérvár központjából hoztunk egy tágas lakást, melyben most Ön is tehet egy virtuális sétát!

Székesfehérvár belvárosának közvetlen közelében találtunk egy remek lehetőséget, ha tágas lakást keres közel a központhoz, mégis csendes utcában. A pandémia most különösen megnehezíti a lakáskeresését, de normális esetben is jelentősen könnyebb a nézelődés, ha előzetesen virtuálisan is bejárhatjuk a lakást. Cikkünkben szereplő székesfehérvári lakás esetében erre is van lehetőség!

Hirdetés


A Károly János utca a város egyik legfrekventáltabb útjára, a Budai útra merőlegesen helyezkedik el. A környék belvárosias jellegéből adódóan gyorsan és egyszerűen elintézhetők a mindennapi teendők. Sétatávolságon belül éttermek és kávézók sora, különböző üzletek és más fontos szolgáltatók is megtalálhatók. Több oktatási intézmény is a közelben található, általános iskola és négy középiskola (többek között a Teleki Blanka Gimnázium) pár perces sétával elérhető. A buszpályaudvar és a vasútállomás is egyaránt 10-10 perc, emellett orvosi rendelő posta és gyógyszertár is található a közelben.

A Károly János utca egyik öt lakásos társasházának második emeletén található az említett, családosoknak is kényelmes lakás.

A 90 négyzetméteres klimatizált lakásban nappali, két szoba, kádas fürdőszoba gépesített konyha található, illetve kapcsolódik hozzá erkély is.
Az ingatlanhoz az udvarban saját autóbeállóhely tartozik, mely a vételár része.

Hirdetés

Ahogy ígértük lehetősége van virtuálisan bejárni az ingatlant ide kattintva.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


© 2021 (v2.202102)