Megfizethető kislakás a metrótól 3 percre!

A legfontosabb szempontok lakáskereséskor általában a lokáció, a jó közlekedési lehetőségek, a lakás elosztása, sőt a legtöbben az erkélyt és az alacsony fenntartási költségeket is ide sorolnák. Mai cikkünkben egy ilyen kislakás lesz a főszereplő, a metrótól 3 percre!

Az első lakás megtalálása nem egyszerű feladat, az azonban biztos, hogy van néhány olyan szempont, ami mindenképpen döntő tényező lehet. Az elsődleges persze minden ingatlannál a lokáció, azonban fontos lehet, -különösen az első lakást kereső fiataloknál-, hogy a lehető legkedvezőbb legyen a fenntartás is, emellett sokak számára elengedhetetlen az erkély is, ami az elmúlt egy évben még inkább felértékelődött. A X. kerület frekventált részén találtunk egy ilyen lakást, megfizethető áron.

A kerület egyik legkeresettebb részén, a Pöttyös utcai metrótól 3 percre mutatunk egy tökéletes első lakást fiataloknak, pároknak. A közelben több bevásárlóhely, gyógyszertár és orvosi rendelő is található, de közel a Népliget és más parkok is. Innen 20 perc a Kálvin tér, az M3-as metró felújítása után pedig még gyorsabb lesz a belvárosba jutás.

A takaros kis lakás egy felújítás alatt lévő téglaépítésű társasház második emeletén helyezkedik el. A felújítás során új bejárati ajtó került a házba, kicserélték az ablakokat idén pedig a festés következik.

 

A 36 négyzetméteres lakásba lépve előszoba fogad, innen nyílik a konyha, a 20 négyzetméteres szoba és a mellékhelyiség. A lakás középpontjában az étkező-konyha helyiség áll, innen közelíthető meg a zuhanyzós fürdőszoba és a kamra is. A tágas szobához kapcsolódik egy 3 négyzetméteres erkély is, mely csendes parkra néz. A lakás frissen festve várja új lakóját, valamint tartozik hozzá egy saját használatú pincerész is, mely a vételár részét képezi.

A lokációból és a lakás kialakításából adódóan könnyen kiadható, így ajánljuk befektetőknek is.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

Döntött a Kúria a Magyar Rádió épületéről, a fideszes jelölt örülhet

A Kúria Önkormányzati Tanácsa megsemmisítette a Magyar Rádió egykori épületeire helyi rendeletben kimondott változtatási tilalmat.

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Olimpiai rekordra készül a börtön Párizs külvárosában

Az olimpiai  játékokra való felkészülés jegyében a hatóságok széles körű tisztogatásba kezdtek, de a helyi börtön alig bírja kapacitással.

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Nagy teljesítmény kis szénlábnyommal a zöld adatközpontban

Megújuló energiaforrások használatán túl a vállalatok több módon is csökkenthetik adatközpontjaik széndioxid-kibocsátását, miközben növelik számítási teljesítményüket.

© 2024 (v2.202102)