Megfizethető gyönyörűen felújított lakás Pesterzsébet központi részén!

Mai cikkünkben egy igényesen felújított lakást hoztunk Pesterzsébet központjából, remek közlekedési kapcsolatokkal rendelkező részről. Ha elérkezettnek látja a pillanatot, mikor belvárosi egyszobás lakásából nyugodtabb környékre és egy sokkal kényelmesebb lakásba költözne, megtaláltuk Önnek a tökéletes otthont, ahol ráadásul a felújítási költségeket és a lakás berendezésével járó kiadásokat is megspórolhatja!

A főváros népszerű belső kerületeiben szinte alig találni, újszerű vagy teljesen felújított lakást 35 millió alatt, ha akad is általában egy- vagy másfél szobásat kapunk ezen az áron. Ekkora keretből gazdálkodva azonban külsőbb, ugyanakkor jó közlekedési kapcsolatokkal rendelkező környéken 2-3 szobás igényes lakást is vásárolhatunk. Mai cikkünkben a Határ út közelében mutatunk egy igényes, gyönyörűen felújított otthont, ami ráadásul azonnal költözhető, sőt a vételár részét képezik a bútorok és a hozzátartozó gépek, így elegendő csak a személyes holmikat hozni.

A környék Dél-Pest egyik legfrekventáltabb része, tehát a kényelemről sem kell lemondani. A lakástól alig 2 perc a belvárosba közlekedő 51-es és az 52-es villamosok megállója, valamint az Örs Vezér tere felé induló 3-as villamos is csupán 5 perc séta. A lakás közvetlen közelében több élelmiszerüzlet, posta, házi orvosi rendelő, piac és általános iskola is van.

A 90 négyzetméteres lakást lépcsőn át a terasz felől közelíthetjük meg. Belépve előszoba fogad bennünket, innen egyenesen a tágas, világos nappaliba jutunk, ahol egy kényelmes étkező rész is helyet kapott. Szemben modern, nagy ablakokkal rendelkező konyha található, melyet minőségi gépekkel szereltek fel (hűtő, mélyhűtő, mosogatógép, elektromos sütő, mikrohullámú sütő és páraelszívó).

A konyhához praktikus kamrahelyiség kapcsolódik. A folyosóról tovább két hálószoba és egy fürdőszoba nyílik. A nagyobb hálószobában nagyméretű ágy és egy hatalmas, minden igényt kielégítő gardróbszekrény található. A másik szoba jelenleg vendégszobaként funkcionál, de tökéletesen alkalmas gyerekszobának, vagy dolgozószobának is.

Hirdetés

Igény esetén egy harmadik szoba kialakítására is van lehetőség, a nappali és a hálószoba közötti válaszfal mozgatásával. A fürdőszobában modern walk-in zuhanykabin és egyedi fürdőszobabútor kapott helyet, mellette kialakítottak egy elszeparált részt a mosó- és a szárítógépeknek.

Az ingatlant tulajdonosai 2 évvel ezelőtt teljeskörűen felújították, melynek keretében kicseréltek minden vezetéket, a kazánt, minden nyílászárót, illetve beszereltek egy inverteres klímát. A lakás feletti tetőt felújították, illetve az ingatlant kívülről hőszigetelték. A terasz alatt egy 12 négyzetméteres pince található, mely praktikus tárolólehetőséget kínál.
A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője, a Balla Ingatlan támogatta.

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. Kamat:7,95% THM:8,7%. Ingatlanfedezet nélkül.


© 2021 (v2.202102)