Biztos befektetési lehetőséget keres? Vegyen új építésű lakást!

Az egyik legjobb befektetési lehetőséget az ingatlanok kínálják a fővárosban és vidéken egyaránt. Kiemelkedően jó befektetésre lehet szert tenni az új építésű ingatlanokkal, melyek mindig népszerűek a kiadó lakást keresők körében, így szinte biztos, hogy rövid időn belül talál bérlőt. Egy minőségi új építésű lakás ráadásul magasabb hozamot és hosszú távon is értékálló befektetést biztosít.

Na de hogy válasszunk új lakást, ha befektetési célból vásárolunk? A legfontosabb szempontot természetesen a lokáció jelenti, de fontos figyelembe venni a lakások elosztását, bútorozhatóságát és műszaki tartalmát is.

A XIII. kerületi Béke út szomszédságában, a Rákos-patak közelében épül az Uptown, mely a sportos, aktív életet élőknek kínál remek lehetőséget, a közelében ugyanis több fitnesscentrum, bicikliút, futópálya és más sportolási lehetőség kínálkozik. A projekt modern 38-94 négyzetméter közötti lakásokat kínál, melyek hűtéséhez és fűtéséhez megújuló energiaforrást, hőszivattyút használnak majd.

Szintén a XIII. kerületben, de ezúttal vízparti környezetben, a Foka-öböl és a Rákos-patak ölelésében épült fel a Danubio lakópark, melynek lakásai még idén nyáron elkészülnek. A Danubio lakásainak mindegyikéhez kapcsolódnak tágas teraszok, melyeket úgy alakítottak ki, hogy teljes vagy részleges panoráma táruljon róluk a Dunára. A környezet és a lakások esztétikus kivitelezése mellett a műszaki tartalom is kiemelkedő. Minden lakásban környezetkímélő hűtés-fűtésrendszer gondoskodik a kellemes hőmérsékletről, amit a hőszivattyús mennyezet hűtő-fűtő rendszer garantál.

Belsőbb városrészben, a VIII. kerület frekventált részén található a Magdolna Ház, mely központi elhelyezkedése ellenére csendes, nyugodt környezetben épült a Lujza utca és a Magdolna utca sarkán. A társasház kínálatában 45-71 négyzetméter közötti változatos méretű, elosztású erkélyes lakásokat találunk, melyek már elkészültek. Kifejezetten jó választás befektetőknek, hiszen több egyetemi kar is a közelben van.

A IX. kerület is jó választásnak bizonyul, ha befektetésről van szó. Ferencváros egyik legjobb részén, a Duna-part közelében épül a Pápay Park, mely 40-80 nm közötti, 2-3 szobás lakásokat kínál, melyek műszaki tartalma is figyelemre méltó. A környék kiváló közlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, valamint a Corvinus, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem és a Semmelweis Egyetem is a közelben található.

Budapesttől néhány perces autóútra, a Törökbálinti-tó szomszédságában kínál már elkészült lakásokat a Tópark. A projekt különlegessége, hogy “város a városban” kialakításának köszönhetően itt megtalálható minden, ami a mindennapokhoz szükséges, ugyanakkor a kellemes környezet, a tó körüli sétány és játszóterek állandó kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak.

Hirdetés

Válogatásunk végére hoztunk még egy vidéki projektet méghozzá a Győr-Budapest vasútvonal mentén fekvő településről Bicskéről. A Gesztenyés Lakókert egy gesztenyefákkal beültetett több mint 1 hektáros területen épül, ahol összesen 5 lakótömbben 1-4 szobások lakásokat vásárolhatunk. Bicske központjában minden szükséges szolgáltatás és üzlet megtalálható, legyen szó oktatási intézményekről, orvosi rendelőről, üzletekről vagy éttermekről.

Újítsa fel otthonát Raiffeisen Személyi Kölcsönből! Új ügyfélként jövedelemátutalás nélkül igényelheti. Kamat:7,95% THM:8,7%. Ingatlanfedezet nélkül.


© 2021 (v2.202102)