Elképesztő új ház Óbuda egyik legmenőbb domboldalán!

Aki manapság Óbuda északi felén, minőségi „hegyvidéki” házat keres, az biztosan hallotta az egyik legfelkapottabb nevet: ez pedig a Harsánylejtő. Itt mutatunk most egy luxus szintű családi házat.

A budai hegyek talán inkább valójában dombok, de a pesti oldalról nézve tényelegesen mondhatók hegyeknek. Ez persze semmit nem von le abból, hogy e dombok a jó levegő, a nagy erdők ölelése és az igazi zöldövezeti miliő a főváros kiemelt környékévé teszik.

Mivel e jó adottsága évszázadok óta megvan, így a tehetősebbek, köztük az elit is mindig errefelé keresett otthont magának. Így van ez most is: a budai dombokon a csend, a nyugalom és a természet zöldülő közelsége veszi körbe az itt otthonra lelő embereket, családokat.

Ezúttal a Testvérhegy és Csúcshegy határán néhány év alatt „felnőtt” új házakkal telepettíezett negyedben, a Harsánylejtőn jártunk. Innen hozunk egy prémium kategóriás, kulcsrakész ikerházat, amely nyugodtan nevezhető luxus kategóriásnak. A pontosság kedvéért: a Harsánylejtő a 10-es út, Kocsis Sándor út, Erdőalja út, Virágosnyereg út által határolt, az elmúlt években dinamikusan fejlődő városnegyed.

Ezen belül pedig most a Kocsis Sándor utcából nyíló és oda U-alakban visszatérő, tehát átmenőforgalomtól lényegében mentes Stefan Wyszynski utcában (a legnevesebb lengyel érsekről nevezték el az utcát) épült ez a gyakorlatilag luxus kategóriába tartozó ikerház, mely már kulcsrakész állapotban van, tehát azonnal költözhető.

Hirdetés

A hegyoldalra épült ház rendkívüli előnye, hogy az erdő itt karnyújtásnyira van: az utca felett már tájvédelmi terület található és a telek és a ház pedig valóban elvehetetlen körpanorámával rendelkezik. A kétszintes épület déli tájolású, hatalmas üvegfelületekkel rendelkezik, így rendkívül világos, ugyanakkor a legmodernebb, megújuló energiával működő, levegő-víz hőszivattyúknak köszönhetően nyáron sem melegszik fel nagyon. Fűtését is ez a gazdaságos és környezetbarát technológia biztosítja, padló- és mennyezetfűtéssel, valamint hűtéssel, helyiségenként szabályozható módon. Mi több a hőszivattyú energiatakarékos, környezet- és pénztárcabarát módon állítja elő a meleg vizet is.

A ház természetesen igen modern anyagokból épült, nyílászárói 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel rendelkeznek, melyeken az árnyékolást motoros, telefonról irányítható, biztonsági, hőszigetelt, alumínium redőnyök biztosítják. A magas szintű technológiai megoldásoknak köszönhetően az épület energetikai besorolása AA+.

A ház a kiváló műszaki tartalmon kívül még sok extrával rendelkezik, hatalmas teraszok kapcsolódnak hozzá, melyek közül az egyiken a teraszba integrált, fűtött medence is helyet kap, de a vételár részét képezi az ugyancsak felső kategóriás konyhabútor is, minőségi, beépített gépekkel és beépített világítással.

Az ingatlanhoz – ebben a kategóriában már mondhatjuk: természetesen – belső garázs és 3 autónak elegendő udvari parkoló is tartozik. Az ikerház parkosított kertjében pedig előre telepített növények kaptak helyet, melyeknek öntözését – ugyancsak természetesen módon e felső kategóriában – automata öntözőrendszer biztosítja.

Nem utolsó sorban pedig a modern ház letisztult, elegáns, a legfrissebb trendnek megfelelő stílusa a tágas belső terekben is visszaköszön, s még valami: itt végre-valahára az utcakép is egységes, hiszen errefelé kizárólag ilyen jellegű házak épülnek. A villámgyorsan fejlődő környéken pedig iskolák, óvodák, játszótér és bevásárlási lehetőségek is megtalálhatók, sőt, pár perces autózással több nagy bevásárlóközpont, piac és az óbudai városközpont is igen könnyen elérhető.

A cikk megjelenését az ikerház értékesítője támogatta.

Hirdetés
© 2021 (v2.202102)