Saját teraszodról gyönyörködhetsz a Tanúhegyekben, ebben a Balaton-parti álomnyaralóban!

Mai bejegyzésünkben Balatongyörökre látogatunk el, hogy mutassunk egy gyönyörűen felújított ingatlant, mely lenyűgöző örökpanorámával rendelkezik. Ha olyan otthonra vagy nyaralóra vágyik, ahol reggelente a teraszra kilépve a Balaton-felvidék gyönyörű hegyei és a Balaton látványa fogadja, megtaláltuk Önnek a tökéletes ingatlant!

Balatongyörök egy kivételesen szép fekvésű, domboldalra épült északi parti üdülőtelepülés, mindössze negyedórányira Keszthelytől. A település legszebb rész a Szépkilátó, ahonnan lenyűgöző panoráma tárul a Tapolcai medencére, Szigligetre és a Badacsonyra. Balatongyörök tökéletes választás, ha kellemes, nyugodt környéken vásárolna nyaralót, ugyanakkor a 6 km-re fekvő Gyenesdiás kiváló infrastruktúrájának köszönhetően semmiről nem kell lemondania. Egy kényelmes bicikliúttal vagy rövid autózással elérhetők nagyobb üzletek, orvosi rendelő, gyógyszertár stb. A településen helyben is van kis élelmiszerüzlet, cukrászda, étterem, jobbnál jobb borospincék és természetesen egy hangulatos kis strand is. Ha a közelben kirándulna, a környező Tanúhegyek megannyi gyönyörű felfedezni való túraútvonalat kínálnak, ha pedig pihenne, a 15 kilométerre fekvő világhírű Hévízi-tó kínál nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget.

Innen, Balatongyörökről hoztunk tehát egy gyönyörű panorámával rendelkező családi házat, mely egy gazdasági épület teljeskörű átalakításával nyerte el mai formáját 2019-ben.

A 120 négyzetméteres családi ház földszintjén tágas amerikai konyhás nappali található, a családi élet központja, melynek éke egy gyönyörű cserépkályha. A konyhában beépített háztartási gépekkel felszerelt igényes bútor kapott helyet, illetve innen nyílik az egyik fedett terasz is, melyről lenyűgöző panoráma tárul elénk a Badacsonyra és a Balatonra. Ezen a szinten található továbbá egy vendég mosdó és tároló helyiség.

Az emeleti részt tetőtér beépítéssel alakították ki, itt jelenleg 2 tágas halószoba egy félszoba, valamint egy ízléses dupla zuhanyzóval és fürdőkáddal felszerelt fürdőszoba található. A hálószobákban hűtő-fűtő klímák biztosítják a kellemes hőmérsékletet. Az emeletről is nyílik egy hangulatos erkély, mely tökéletes helyszíne lehet meghitt borozgatásnak, vagy a reggeli kávé elfogyasztásának, miközben a Tanúhegyek és Szigliget látványában gyönyörködhetünk.

A ház alatt pince található, mely igény szerint különálló lakrésszé alakítható. Az ingatlant eredetileg nyaralónak szánták, de mivel szigetelt és fűtését távolról vezérelhető elektromos padlófűtés és cserépkályha biztosítja, így télen is kényelmesen használható. A lakók biztonságáról riasztó- és kamerarendszer gondoskodik.

A házat körbeölelő több, mint 2000 négyzetméter nagyságú kert intim lakókörnyezetet biztosít. Az udvaron három autó számára van lehetőség parkolásra, illetve az utcán további egy autóval lehet kényelmesen parkolni.

 

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)