Egy bőrönddel költözhetsz új otthonodba a Bikás parknál!

Ha új lakást veszünk, oda nem biztos, hogy passzolnak a régi bútoraink, és különben is, miért ne ajándékozhatnánk meg magunkat új bútorokkal, új otthonunkban. Persze milyen jó lenne, ha mindez úgy valósulhatna meg, hogy profi belsőépítészek tervezik meg az enteriőrt és prémium minőségű bútorokkal rendezik be azt. Ha saját célra keresünk lakást, akkor is kényelmes így, mindössze egy bőrönddel költözni, befektetésnek pedig ennél tökéletesebb lehetőséget nem is találhatnánk.

Ma egy olyan lakóparkot mutatunk, aminek lakásai már 90%-os készültségben vannak, és novemberben top kategóriás berendezéssel együtt kerülnek átadásra. A Bikás park mellett épülő VABA Apartments építése alig egy éve kezdődött, a projekt mégis már az átadáshoz közeledik, amihez a fejlesztő és a kivitelező cég egy kézben való összpontosulása és az alkalmazott csúcstechnológia mind hozzájárultak. Így az épület mindössze 6 hónap alatt elérte a szerkezetkész állapotot, méghozzá úgy, hogy mindemellett a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel.

A projekt lakásait ráadásul kulcsrakészen, első osztályú bútorokkal berendezve adják át, melyhez a belsőépítészeti terveket a nemzetközileg is elismert LIMA Architecture & Interior Design készítette. De a fejlesztés elhelyezkedése miatt is figyelemre méltó. Mint említettük a projekt a Bikás Park mellett épül, a hamarosan nyíló Etel Plaza közelében, ahol a Kelenföld vasútállomás, az Etele tér, a 4-es metró, az 1-es villamos, illetve az M1-es és M7-es autópályák közelsége biztosítja a kiváló közlekedési kapcsolatokat. Ezen kívül természetesen minden fontos szolgáltatás, óvodák, iskolák, orvosi rendelő, gyógyszertárak, szupermarketek és éttermek is a közvetlen közelben elérhetőek.

A beruházás közelében számtalan irodai munkalehetőség és a neves egyetemek campusai is megtalálhatók, így a lakások családok, első lakásukat kereső fiatalok és befektetők számára is ideálisak. Az Etele Plaza és a Bikás park pedig minden korosztály számára biztosítja a bevásárlási, kikapcsolódási, sportolási lehetőséget.

A beruházás összesen három toronyból áll, melyek a földszinten és az első emeleten kapcsolódnak össze, itt összesen közel 4700 nm bérelhető irodaterület kap helyet, a 2-9. szinteken pedig 168 változatos elrendezésű, erkélyes lakást alakítanak ki.


A VABA Apartments lakásai ideálisak azok számára, akiknek a zöld környezet közelsége és a kiváló közlekedési kapcsolatok egyaránt fontosak, így befektetés céljára is tökéletesek, különösen, hogy nemcsak a berendezéssel, de a kiadással sem kell bajlódni, hiszen ezt a terhet a fejlesztő, Bayer Property igény szerint átvállalja. Érdemes azonban sietnie annak, aki ebben az egyedülálló projektben szeretne lakást vásárolni, ugyanis az előértékesítés már elkezdődött, és sok lakás már gazdára talált.

A cikk megjelenését a VABA Apartments fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

Hirtelen megszólalt Áder János

Hirtelen megszólalt Áder János

Érdekes témát vetett fel.

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Érvényesül-e a „játékok finanszírozzák magukat” elv?

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Mintegy 600 tonnányi öntvényből készülnek el a majdani reaktortartályt alkotó részegységek a Roszatom szentpétervári gyárában.

© 2024 (v2.202102)