Ilyen a könnyen megközelíthető, csendes külvárosi idill

Sokan választják otthonuknak Budapest külvárosát, hiszen a csomópontok egyszerűen megközelíthetőek, mégis csendes környéken élvezhetik a lakók a mindennapjaikat, a város zajától távol. Mai cikkünkben egy ilyen családi házat mutatunk be a XVI. kerületben.

Árpádföldön, csendes, idilli helyen található ez az 5 szobás ingatlan, ami a HÉV-től kényelmes távolságra helyezkedik el, hiszen azt gyalogosan 7-9 perc alatt meg lehet közelíteni. Tömegközlekedéssel az Örs vezér terére körülbelül 30-35 perc alatt eljuthat, és az M0-ás és M3-as autópályák is könnyen elérhető távolságra vannak.

A megvételre kínált családi ház saroktelken, összesen 1000 négyzetméteren helyezkedik el. A széles utcák miatt a szomszédok nagyobb távolságra vannak az ingatlantól. A kertben a magasra és sűrűn nőtt fák, illetve növények árnyékossá teszik a telket, ami általuk az utcafront felől is zárt, ez hozzájárul a magánszféra megtartásához.

A 102 négyzetméteres földszinten van egy hálószoba, közlekedő tér, nappali, konyha, kamra, tágas fürdőszoba és külön toalett. A nappalinak és a konyhának is van 1-1 kijárata a közös fedett teraszra.  A 100 négyzetméteres emelet magába foglal 2 szobát, előteret, nappalit, erkélyt, fürdőszobát toalettel és egy étkezős konyhát.


A 2 emeletes ingatlanhoz egy szuterén is tartozik, amely a ház alatt teljes egészében nagy belmagassággal épült. Itt kapott helyet a fűtést ellátó gázkazán, ami így a lakó területektől teljesen biztonságos távolságban található. Emellett itt helyezkedik el még egy kétállásos garázs tárolóval együtt, egy külön tároló és egy mosókonyha is.

Az erős szerkezetű épület 1996-98 között épült, és jelenleg két generáció együttélését biztosítja. Erre a tulajdonosok egy egyszerű megoldást találtak: a földszinti zárt előtérből nyíló, lépcsőfeljárónak tervezett részt könnyű szerkezetű falazattal és ajtóval beépítették a lépcső tetején. Ezáltal a földszinti előtérből nyílik a lenti lakás bejárata és az emeleti lakás feljárója is. Így ha Ön is olyan házat keres, ahol két család is kényelmesen élhet együtt, de mégis külön, akkor megtalálta a megfelelőt. Azonban azoknak is tökéletes választás, akik teljes mértékben egyben használnák a házat.

A cikk az ingatlan értékesítőjének támogatásával készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)