Mesés otthonok a Várnegyed környékén

Az I. kerület csodaszép városrésze a Várnegyed, melynek három fő része a Budavári Palota, a Szent György tér ás a történelmi lakónegyed. Ki ne szeretne ilyen csodás környezetben élni? A mai válogatásunkban összeszedtük a legszebb környékbeli lakásokat.

Felújított otthon a Budai Vár lábánál

A Budai Vár lábánál, a Clark Ádám tértől pár lépésre található ez a gyönyörűen felújított, erkélyes polgári lakás. A 72 négyzetméteres lakásról csodás kilátás nyílik a Várra, a Budavári siklóra és a váralja zöld lombjaira. Kívül-belül szép állapotú polgári társasházban található. A lakás igényesen felújított és minden kényelemmel felszerelt. Egy amerikai konyhás nappali, két hálószoba, valamint egy zuhanyzós és kádas, dupla mosdós fürdőszoba alkotja.

A nappali kellemes mérete lehetővé teszi a kényelmes társasági élet kihasználását, főzést, étkezést és hangulatos időtöltést. Ráadásul a teljes berendezés és bútorzat az ár részét képezi, tehát akár pár bőrönddel érkezve be is költözhet a Duna-parti otthonába.

Csendes utcában a Várhoz közel

A vár alatti csendes és forgalommentes Logodi utcában található ez az erkélyes 4. emeleti lakás. A 94 négyzetméteres helyen 3 hálószoba, egy amerikai konyhás nappali és egy fürdőszoba is helyet kapott. Az újszerű állapotú lakás világos, csendes, klímával felszerelt és cirkófűtéses.

Elhelyezkedését tekintve is kiváló választás, hiszen több tömegközlekedés is könnyen elérhető innen, mégis zöld lakókörnyezetben fekszik, kis sétára a vártól és a Vérmező hatalmas parkjától.  Pár percre van az 5-ös busztól, a Déli pályaudvartól és a Széll Kálmán tértől is.

Luxusotthon a Tóth Árpád sétányon

A világörökség részét képező Tóth Árpád sétányon, a Pejacevich család egykori budavári rezidenciájában bukkantunk erre a hamisítatlan vári hangulatot idéző, luxusotthonra. Maga az épület megközelítőleg 300 éves, 7 albetéttel, kiváló lakóközösséggel rendelkező társasház, a szóban forgó 95 négyzetméteres lakás 1/1 magántulajdonban van és kompletten felújított. A tágas, nappali + 2 hálószobás ingatlan nagy étkezőkonyhával és 2 fürdőszobával rendelkezik, a boltíveknek köszönhetően különösen hangulatos.

 

Felújítása során rengeteg extrát kapott az ingatlan, ilyenek például az automata központi szellőztetőrendszer, a formatervezett LED design lámpák vagy a programozható vezérléssel rendelkező finn szauna a nagyobbik fürdőben. Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt élelmiszerboltok, éttermek és múzeumok is közel vannak, de a Halászbástya, a Mátyás Templom és a Vármező is percek alatt megközelíthető, valamint a belváros is rendkívül közel van.


Nagypolgári lakás a Vár aljában

A következő nagypolgári lakás a Vár aljában található csendes, egyirányú utcában fekszik, a Bécsi kapu tértől 200 méterre. A 3 évvel ezelőtt teljeskörű felújításon átesett lakás 3 szobával, konyhával, étkezővel, gardróbbal és fürdőszobával rendelkezik. A 99 négyzetméteres ingatlan nappalija és hálószobája a délkeleti fekvése miatt gyönyörűen világos, a kilátás pedig egy villaépületre és annak zöld kertjére nyílik.

A felújítás során padlófűtés került kialakításra, a nappaliban pedig légkondicionáló biztosítja a számunkra megfelelő hőmérsékletet. Elhelyezkedését tekintve is rendkívül ideális, hiszen a Széll Kálmán tér 5 perc sétára található, ahonnan az M2 metró, villamosok és buszok is könnyen elérhetők. A közelben van a Mammut és a Fény utcai Piac is, így a bevásárlás is egyszerűen megoldható.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Érvényesül-e a „játékok finanszírozzák magukat” elv?

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Mintegy 600 tonnányi öntvényből készülnek el a majdani reaktortartályt alkotó részegységek a Roszatom szentpétervári gyárában.

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

© 2024 (v2.202102)