Éljen a Budai Várnegyed környékén: mesés luxus lakások az I. kerületben

Budapest I. kerületét emlegetve a legtöbb embernek rögtön a Budai Vár, a Halászbástya, a Mátyás-templom és a Gellért-hegy jut az eszébe. A csodálatos építészeti remekművek mellett kiváló kialakítású és minőségi kivitelezésű luxus lakások is megtalálhatóak a főváros ezen részén. Mai válogatásunkban innen mutatunk olyan lakásokat, amelyek kitűnőek a prémium életstílust kedvelői számára.

A Naphegy utcában található ez a 4 szobás luxus lakás. A 120 négyzetméteres ingatlan egészét egy tágas nappali, 3 halószoba, amerikai konyha és 2 fürdőszoba alkotja. A második emeleti lakás magas minőségi kivitelezéssel készült és a vételár részét képzi a minden igényt kielégítő berendezés is. A melegről padló- és falfűtés, a hűvös levegőről pedig klíma gondoskodik. Emellett a lakáshoz tartozik még ledes fő-és hangulatvilágítás rendszer, riasztó, “stand by” kapcsoló rendszer és házimozi rendszer is. Kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, hiszen a Budai Várral szemben, zöld környezetben épült.

A Batthyány tér közelében, a Bem rakparton épült társasház első emeletén található ez a klasszikus polgári stílusú lakás. A 111 négyzetméteres ingatlanban egy nappali, 3 tágas hálószoba, étkező, konyha és fürdőszoba került kialakításra. A lakás luxus anyagok felhasználásával felújításon esett át, melynek alkalmával megtörtént a teljes vezeték hálózat cseréje, beépítésre kerültek a hang- és hőszigetelt nyílászárók. Padló- és falfűtés, illetve klímák szolgáltatják a megfelelő hőmérsékletet. A minőségi beépített konyhagépek, a teljes berendezés és a kiegészítők is a vételár részét képzik.

A vár tövében a Széna tértől 3 perc sétára található ez a 2 és fél szobás lakberendezők által berendezett lakás, melyről cikk is megjelent a Lakáskultúra egyik számában. A 66 négyzetméteres ingatlanban amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba,  fürdőszoba és külön mosdó kapott helyet. A 2019-ben kompletten felújított lakás déli tájolású, fűtését elektromos fűtőpanelek biztosítják.

 

A Vár lábánál, a Szalag utcában fekszik ez a 103 négyzetméteres klasszikus polgári stílusú, felújított lakás. A 103 négyzetméteres ingatlanban egy nappali, 3 tágas, külön nyíló hálószoba, étkező, konyha és fürdőszoba helyezkedik el. A  lakás luxus anyagok felhasználásával került felújításra, aminek köszönhetően a teljes vezeték hálózat cseréje megtörtént, a hang- és hőszigetelt nyílászárók beépítésre kerültek, valamint a szomszéddal határos falak hangszigetelve lettek. Padló- és falfűtés biztosítja a meleget, míg klímák szolgáltatják a hűvös levegőt a nyári meleg napokon. A teljes berendezés és a kiegészítők egyaránt a vételár részét képzik.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Túlzottdeficit-eljárás indul Magyarország ellen

Túlzottdeficit-eljárás indul Magyarország ellen

Legutóbb 2004 és 2013 között zajlott túlzottdeficit-eljárás Magyarország ellen.

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

© 2024 (v2.202102)