Ilyen módokon alakíthatunk ki amerikai konyhát

Hazánkban is egyre nagyobb divat az amerikai konyha, melynek kialakítása a nappalival összekötve egy sokkal tágasabb és világosabb teret nyit otthonunkban. Mai cikkünkben ezekből mutatunk különböző kialakításúakat.

Előnye, hogy főzés közben is együtt lehet a család, ha kisebb gyermekek vannak akkor pedig könnyen szemmel tarthatjuk őket a konyhából. Illetve abban az esetben is rendkívül hasznos, ha vendégek érkeznek hozzánk, hiszen így nem maradunk ki semmiből amíg a konyhában összerakjuk számukra a finomságokat.

Az amerikai konyhát egyszerűen el lehet választani a nappalitól vagy étkezőtől egy reggelizőpulttal, ahogy ennél a győri családi háznál is látható. Ez a megoldás azért is praktikus, mivel két-három fő könnyen élvezheti itt az étkezést, és nincs szükség asztalra.

A konyhasziget általában a helyiség közepén helyezkedik el, de van, amikor a nappalitól különíti azt el. Előfordul, hogy a főző-és előkészítő felület ezen a szigeten található.

Így van ennél a dabasi otthonnál is, ahol a beépített konyhabútor minden igényt kielégítő gépészettel rendelkezve az ingatlannal együtt várja új tulajdonosát.


Ahogy ennél a pécsudvardi háznál is látható, a konyhabútor akár a nappali egyik falát is elfoglalhatja, így teljes egészében a nappali részét képezheti. Ezáltal akár egy teljes szobát is megspórolhatunk és átalakíthatjuk akár hálószobává is.

A kecskeméti Borbolya Lakóparkban található ez a ház, amely konyhájának elválasztó pultja még több hellyel szolgál tárolásra, hiszen ott is szekrények kerültek kialakításra. Emellett ezt a pultot is lehet használni ételkészítésre és pakolásra.

Az egyik fal lebontásával egyszerűen létrehozható otthonunkban az amerikai konyha. A fal helyét pulttal, bútorokkal helyettesíthetjük. Hasonló kialakítású ez az érdi családi ház konyhája is, ami kuckós hatást kölcsönöz neki. Így egyben privát és nyitott is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)