Balaton: Saját stég és wifi a parton – Mi kell még?

Ha már balatoni nyaralót keresünk, mindenképpen a vízparti ingatlan lenne az ideális választás, de saját vízparttal rendelkező, eladó ingatlant ritkán kínálnak, és azt is rendkívül drágán. Egy új építésű vízparti beruházás egyik lakását megvásárolni lényegesen olcsóbb és praktikusabb is, hiszen nem egy egész házat kell fenntartanunk, és a kertgondozás terhe sem a mi vállunkat nyomja. Hogy mi lehet még ennél is jobb? Ha ezt az ingatlant prémium bútorokkal berendezve vehetjük át, és a parton saját stég és wifi vár!

Balatonbogláron, a volt Família Hotel helyén most épp egy ilyen fejlesztés épül. De ne gondoljuk azt, hogy a Platán Garden csak egy egyszerű szálloda felújítás. A régi épületet ugyanis teljesen elbontották, hogy egy vadonatúj, 21. századi társasházat építsenek rajta, ami már szerkezetkész állapotban van és meg is tekinthető, így már most látható, milyen páratlan kilátás nyílik majd a lakásokból az északi part tanúhegyeire.

A beruházás 47 lakásának legtöbbje ugyanis az elhelyezkedésnek köszönhetően örökpanorámával rendelkezik és kivétel nélkül minden lakáshoz tartozik erkély vagy terasz is. Az épület földszint + 3 emelet + penthouse szinttel rendelkezik. A lakások 1-3 hálószobásak, jó beosztású, élhető terekkel, belsőépítészetileg kétféle stílusban kerülnek kialakításra. Hangulatukra, színvilágukra a letisztultság és a természetes pasztellszínek lesznek jellemzőek, formavilágukat tekintve a vintage és a modern elemek finom összhangja valósul meg.

A Platán Garden lakásai a legmagasabb minőséget képviselik, mind prémium berendezésükkel, mind műszaki értelemben, hiszen kellemes hőmérsékletüket hőszivattyúk biztosítják, a használati melegvizet pedig okos bojlerek állítják elő.

Az épület saját vízparttal rendelkezik, ahol napozó rész, játszótér, grillező terület és egy kerti bútorokkal berendezett ligetes rész is helyet kap. A mólóról közelíthető meg a 120 nm-es stég, ami felhőtlen kikapcsolódást ígér a Platán Garden minden lakójának, és az ingatlan teljes területén, azaz a parton is elérhető a teljes wifi lefedettség.

Balatonboglár azért is jó választás, mert az M7-es autópályáról könnyen elérhető, ugyanakkor a városon áthalad a Székesfehérvár-Gyékényes vasútvonal és közel 20 távolsági autóbuszvonal is érinti a várost. Ideális elhelyezkedéséből adódóan Balatonboglárról a legtöbb balatoni turistaközpont és nevezetesség elérhető közúton, vasúton vagy akár hajóval is.

A Platán Garden közvetlen közelében több nagy élelmiszerlánc üzletei is megtalálhatóak, a város központja felé pedig számos szolgáltatás és sportolási lehetőség, pl.: gyógyszertár, orvosi rendelő, szépségszalonok, teniszpályák, sportpályák is elérhetőek. A Platán Garden lakásai tehát elhelyezkedésük okán is ideálisak lehetnek nyaralónak, második otthonnak egész évben, vagy akár befektetésnek is. Érdemes azonban sietni, ugyanis az értékesítés még csak most kezdődött, de a lakások 30%-a máris gazdára talált.

A cikk megjelenését a Platán Garden fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

Végösszeg a májusi átadó után várható.

© 2024 (v2.202102)