Itt az Ősz: saját wellness részleg és borospince az új otthonában!

Ősszel a balatoni strandolást felváltják a wellness hétvégék, a borkóstolók és a pihenés. Mindehhez azonban nem szükséges elutazni, akadnak olyan elképesztő családi házak ahol, ki sem kell mozdulni ahhoz, hogy egy jó meleg jakuzziban lazítson vagy egy hangulatos borospincében koccintson jobbnál jobb borokkal a barátok társaságában. Az őszre hangolódás jegyében most olyan gyönyörűen felújított vagy újszerű családi házakat gyűjtöttünk össze, ahol wellness részleg és egy kisebb-nagyobb borospince is helyet kapott.

Egy borospince mindig hangulatos, de ősszel – talán éppen a közelgő szüret és a számtalan borhoz köthető események kapcsán -, különösen vonzó. Egy ízlésesen kialakított pince kétségkívül az ingatlan éke, de a gyakorlatban is jó hasznát vehetjük, még akkor is ha nincs saját szőlőnk és mi magunk nem foglalkozunk borkészítéssel. Gondoljunk csak arra, egy hűvös őszi estén, milyen jól esik barátokkal a pincében borozgatni vagy éppen saját wellness részlegünkön lazítani. Lássuk, hol tehetnénk meg mindezt!

Nem kell messzire utaznia a budapestieknek sem, ha egy hangulatos kis pincében borozgatnának esténként. A XVIII. kerületben például akad olyan családi ház, ahol saját otthonunkban wellnessezhetünk, vagy a kerti tóban fürödhetünk, mindezek után pedig egy elképesztően szép borospince vár ránk. A házat egyébként néhány évvel ezelőtt felújították, így azonnal költözhető és egy nagyobb család számára is kényelmes otthont biztosít, hiszen nyolc szoba van benne!

Még továbbra is a főváros közvetlen környékén maradva, Budakeszin találtunk egy elképesztően szép családi házat, melyet közel 2000 négyzetméteres parkosított kert ölel körbe. A szaunával, jakuzzival és télikerttel rendelkező 330 négyzetméteres ingatlan természetesen nem kerülhetett volna be ebbe a válogatásba, ha nem kapott volna helyet a ház alatt egy rusztikus borospince.

Telkiben úszómedencével emeljük a tétet, itt ugyanis találtunk egy olyan hat szobás, elképesztő családi házat, ahol tágas pihenőterasz, fedett úszómedence és természetesen egy patinás borospince is rendelkezésre áll.

Fóton pedig egy olyan sokoldalúan kihasználható mediterrán hangulatú ingatlanra lettünk figyelmesek, mely dupla telken helyezkedik el. A parkosított telken játszótér, és egy nyolc méter hosszú úszómedence kapott helyet, sőt ősszel sem kell lemondani az úszásról és a wellness élményekről, hiszen a 450 négyzetméteres házban beltéri úszómedence, törökfürdő és gőzkabin várja a leendő lakókat. Mindehhez természetesen gyönyörű borospince is jár!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)