Nézze meg ezt az egyedi, üvegportálos üzlethelyiséget Terézváros frekventált részén

Ha vállalkozásunk számára keresünk ingatlant, üzlethelyiséget, akkor Terézváros tökéletes választás, hiszen a belváros forgatagában sokan betérhetnek oda, illetve a frekventált lokáció miatt megközelíteni is könnyű. Innen, mutatunk most egy csodás adottságokkal rendelkező, üvegportáljának köszönhetően, autós forgalomból is figyelemfelkeltő üzlethelyiséget.

Az egyedi kivitelezésű, jó elosztású ingatlan a belváros forgalmas részén helyezkedik el. Több busszal és az M3 metróval is könnyen megközelíthető, de vonattal is elérhető, hiszen a Nyugati pályaudvar is mindössze pár percre fekszik. Emellett autóval is egyszerűen idetalálhatunk. A közelben szinte minden fellelhető, ami a mindennapokhoz fontos lehet, mint például élelmiszerboltok, éttermek és kávézók.

Az üzlethelyiség egy 1920-ban épült impozáns épületben található, melyet magas minőségű anyagokkal és kivitelezéssel 2011-ben teljeskörűen felújítottak. A 294 négyzetméteres ingatlan két szintjét belső lift, valamint belső lépcső is összeköti. Ennek köszönhetően a két szint, önállóan is, egymástól függetlenül is funkcionálhat, leválasztható, az elektromos redőnyöknek köszönhetően, tovább szeparálható.

A földszinten 2 mozgáskorlátozottak számára is használható mellékhelyiség, fürdő, tárolók, konyha helyiségek és 2 nagy terem kapott helyet, amelyek raktárhelynek is alkalmasak. Az emeleten egy nagy terasz is van, ami tökéletes részét képezheti egy kávézónak vagy lakásétteremnek. A két szint akár teljesen külön, egymástól függetlenül is működtethető.

A 123,44 négyzetméteres galérián kisebb-nagyobb helyiségek kerültek kialakításra, de itt található még tusoló, termek és illemhelyek, továbbá egy tetőterasz is az ingatlan részét képezi. A nagyobb termek oktatótermekként funkcionáltak, ezért ha oktatási központnak keres otthont, akkor ezt az ingatlant átalakítás nélkül használhatja erre a célra. A termek az udvarra nyílnak, így biztosított a rendkívül csendes környezet. Emellett egy pincerész is tartozik az üzlethez, illetve lehetőség van több bejárat kialakítására is.

A 2011-es felújítás során a teljes gépészet is lecserélésre került, valamint több klíma beszerelése is megtörtént. A fűtést és a meleg vizet gáz cirkó kazán szolgáltatja. Az ingatlan kamerarendszerrel ellátott, ami biztosítja vállalkozásának biztonságát. A bejáratnál programozható fényreklám található, ami által még nagyobb célközönség érhető el.

Frekventált, belvárosi elhelyezkedésének köszönhetően ez az ingatlan bármilyen vállalkozás számára kiváló lehet. A kialakítása és nagysága miatt akár magánklinikának, szépségszalonnak, bemutatóteremnek, irodaháznak, vagy akár online- és webáruház központjának is kitűnően alkalmas.

A cikk az ingatlan értékesítőjének megbízásából készült.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

Végösszeg a májusi átadó után várható.

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Az immár négy politikai ciklus során felépített sajátos magyar társadalmi-gazdasági-politikai szisztémával nem lehet egy újabb évtizedet eltölteni az integrációs szervezetben. 

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

© 2024 (v2.202102)